Hallo Nintendo-fan!

3 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Volg het laatste nieuws van Nintendo!
De Mario-game die nooit stopt!
Super Mario Maker komt uit op 11 september, exclusief voor de Wii U! Ontdek een vrijwel oneindig aantal levels en laat zien hoe goed je ze zelf kunt ontwerpen. Laat je creativiteit de vrije loop en stop je levels boordevol verrassingen die je steeds weer versteld doen staan. Deel je creaties daarna met anderen. Omdat spelers van over de hele wereld hun levels met elkaar delen, valt er altijd wat nieuws te ontdekken en is eindeloos plezier gegarandeerd!


Belangrijke informatie over Club Nintendo
Club Nintendo wordt op 30 september stopgezet volgens het overzicht dat op de Nintendo-website staat. We hebben de allerlaatste artikelen toegevoegd aan de sterrencatalogus, dus vergeet niet je laatste sterren op te maken voordat de dienst wordt stopgezet!
Huisje, boompje, beestje
Ontwerp droomwoningen, prachtige tuinen en een levendig dorpsplein in Animal Crossing: Happy Home Designer, dat op 2 oktober wordt uitgebracht, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Serie 1 met amiibo-kaarten voor Animal Crossing komt op dezelfde dag uit, net als een aantal bundels!


Kleine bots, groots avontuur
Beleef een avontuur met Van Yamano en zijn vrienden, en red de wereld met kleine vechtrobots in Little Battlers eXperience, dat nu uit is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Stel je eigen robot samen met behulp van 4000 verschillende onderdelen en ga de strijd aan in explosieve real-time gevechten van drie tegen drie.


Triomfantelijk trio
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes komt op 23 oktober uit voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Vorm een team, vecht je een weg door kerkers boordevol puzzels en eindbazen, en maak fantastische outfits in een avontuur dat je zowel alleen als met vrienden kunt spelen.


Xenobundels
Xenoblade Chronicles X wordt op 4 december uitgebracht, exclusief voor de Wii U. Om de release te vieren brengen we een paar limited edition-bundels uit: het Xenoblade Chronicles X Wii U Premium Pack en het Xenoblade Chronicles X Limited Edition Pack.


"Do a barrel roll!"
Start de motoren van je Arwing en ga de ruimte in met Star Fox Zero, dat op 20 november wordt uitgebracht voor de Wii U! Arwings kunnen nu veranderen in lopende robots die Walkers worden genoemd. Je kunt ook plaatsnemen achter de stuurknuppel van een nieuw soort drone, de Gyrowing. De Landmaster is ook weer van de partij!


Skylander-spektakel
Neem plaats achter het stuur van razendsnelle voertuigen in Skylanders SuperChargers, dat op 25 september uitkomt voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Donkey Kong en Bowser doen op de Nintendo-systemen ook mee als Turbo Charge Donkey Kong en Hammer Slam Bowser.


Alle kleuren van de RUNBOW
Sprinten door levendige levels waarin platforms en hindernissen verschijnen en verdwijnen terwijl de kleur van de achtergrond verandert: dit is het recept voor RUNBOW, exclusief voor de Nintendo eShop op de Wii U. Speel deze bliksemsnelle platformgame boordevol kleur online of lokaal met maximaal negen spelers.


Ritmische demo
Swing mee op meer dan 48 hits van verschillende Japanse popsterren in Hatsune Miku: Project Mirai DX voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Krijg de slag alvast te pakken met een gratis demo, die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop.**


Vechten met Dragon Ball Z
Stort je in de strijd in Dragon Ball Z: Extreme Butoden, een 2D-vechtgame voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Maak een keuze uit een enorm aantal personages en trek ten strijde in tal van verschillende spelstanden. Neem het vervolgens op tegen een vriend in de Versus-stand via Local Play om te zien wie de sterkste vechter is! Er is nu een gratis demo verkrijgbaar in de Nintendo eShop!**


Crunchyroll op de Wii U
Op Crunchyroll vind je het grootste aanbod hedendaagse en klassieke manga en anime. Je kunt populaire shows als Rokka -Braves of the Six Flowers- en Naruto Shippuden in HD op je Wii U kijken.***


© Ishio Yamagata/SHUEISHA, Project ROKKA
Een nieuwe manier om in te loggen op de Nintendo-website
Je kunt nu inloggen op de Nintendo-website met je Club Nintendo-account of met je Nintendo Network ID, als deze aan elkaar zijn gekoppeld. Door de twee aan elkaar te koppelen zul je als een van de eerste fans informatie krijgen over ons nieuwe ledenprogramma. Ook zul je 750 sterren krijgen die je tot 30 september kunt inwisselen voor artikelen (of zelfs downloadcodes voor games) in de catalogus van Club Nintendo!


"The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses Master Quest" Tour in Europa
De concertenserie "The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses" is terug en komt nu ook naar Brussel! Geniet van je favoriete Zelda-momenten tijdens een zorgvuldig samengesteld concert met meesterlijke orkestrale uitvoeringen.


Onlangs uitgekomen
OOK ONLANGS UITGEKOMEN
Binnenkort verkrijgbaar
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2015 Nintendo Co., Ltd
Nintendo of Europe GmbH, Herriotstrasse 4, 60528 Frankfurt am Main, Germany VAT-number: DE 132095955
Geregistreerd bij de rechtbank van Frankfurt am Main onder nummer HRB 101840. Directeur (Geschäftsführer): Satoru Shibata.
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
***De interface en ondertitels zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees. De audio is mogelijk alleen te horen in het Japans. Hiervoor heb je een abonnement nodig. Deze dienst wordt niet in alle landen aangeboden.


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019