We zijn los! De boekingen voor 2025 komen al volop binnen. Slim, want als je vroeg boekt is er nog veel beschikbaarheid én kan je extra lang genieten van vakantie-voorpret.
Bekijk Webversie
Afmelden
ANVR SGR
                                                         
Waar ga jij heen?
Beste VakantieDiscounter,

We zijn los! De boekingen voor 2025 komen al volop binnen. Slim, want als je vroeg boekt is er nog veel beschikbaarheid, zijn de prijzen lager én kan je extra lang genieten van vakantie-voorpret. Benieuwd welke hotels je in de gaten moet houden? We zetten de best geboekte hotels van 2024 op een rij.
Bekijk ze hier!
 
Ultieme tips voor 2025
Keuzestress? Zo kies je jouw vakantiebestemming
Keuzestress? Zo kies je jouw vakantiebestemming
pijl
Nieuw in ons aanbod: Tbilisi! Dit zijn onze tips
Nieuw in ons aanbod: Tbilisi! Dit zijn onze tips
pijl
Gouden tips voor een goedkope vakantie met kinderen
Gouden tips voor een goedkope vakantie met kinderen
pijl
19 bijzondere bestemmingen; welke kies jij?
19 bijzondere bestemmingen; welke kies jij?
pijl
 
Deze 2025-adresjes wil je nu al boeken!
Ramla Bay Resort
Malta is trending voor 2025! Wij tippen Ramla Bay Resort 4 sterren. Je geniet er van o.a. een rustige ligging, zwembaden (mét swim-up bar!) en kinderfaciliteiten. Tip: huur een auto en verken het eiland!
Hotel El Vicenc De La Mar
De prijs voor mooiste uitzicht op Mallorca gaat naar: Hotel El Vicenc De La Mar 5 sterren. Groot zwembad, luxe inrichting, vlak bij het strand... Check! Ga jij voor een suite met privézwembad?
Indigo Inn Casa
Het nummer 1 adults only hotel op Kreta is... Indigo Inn Casa 4 sterren! Stijlvol, top-ligging in Chersonissos en – dankzij het vroegboekvoordeel – ook nog eens heel betaalbaar.
Haydarpasha Palace
Family-fun in Turkije! Haydarpasha Palace 5 sterren is een echt waterparadijs. Strand, waterglijbanen, kinderfaciliteiten, wellness, animatie, all inclusive-optie... Kortom; hét adresje voor 2025!
Mett Hotel & Beach Resort Marbella
Wil jij in 2025 naar de Costa del Sol? Mett Hotel & Beach Resort Marbella 5 sterren is een aanrader! Je verblijft direct aan het strand en geniet van o.a. een wellnesscentrum, toprestaurants én kinderfaciliteiten.
Ontdek het magische Cappadocië
Met alle betoverende rotsformaties, eeuwenoude grotwoningen en bijzondere zonsondergangen voelt Cappadocië als een sprookje. Al helemaal als je al het moois vanuit een luchtballon bekijkt. Wordt 2025 het jaar dat jij de Turkse regio bezoekt? Als het aan ons ligt wel! We hebben ons aanbod helemaal vernieuwd en uitgebreid.
Laura
van: 
Laura
lees het hele bericht
 
Last minute
Bekijk
herfstvakantie
Bekijk
Bekijk
 
 
Veilig aangesloten bij
ANVR SGR IDEAL
VakantieDiscounter
Die snapt vakantie!
Trustpilot
 
Website van het jaar 2023
 
Facebook Instagram TikTok X Pinterest