Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Sluitingsdagen gemeentelijke diensten

Alle gemeentelijke diensten (gemeentehuis, gemeentemagazijn, sporthal, sportschuur, bibliotheek), de administratieve diensten van het OCMW en de dienstencentra Wijkhuis en Ter Wezel zullen gesloten zijn op dinsdag 11 juli, vrijdag 21 juli en dinsdag 15 augustus.

Lees meer

Handelaars Wuustwezel richten BIN op

De handelaars in Wuustwezel slaan de handen in elkaar en hebben onder de naam “BIN Project 2990” een buurtinformatienetwerk opgericht. Het doel van het BIN is om criminaliteit te voorkomen, de samenwerking tussen politie en handelaars te verbeteren en het versterken van de sociale samenhang. 51 handelaars sloten zich reeds aan, andere handelaars kunnen zich nog steeds aansluiten.

Lees meer

Overlast ganzen wordt aangepakt

De Canadese gans is een vogel die van nature in Noord-Amerika voorkomt. Ze werd in Europa als siervogel ingevoerd. Het blijkt een sterk ras dat zich op korte tijd makkelijk in het wild kan voortplanten. In natuurgebied De Maatjes wordt de populatie te groot.  ANB zal vanaf de maand juli deze vogels gaan vangen zodat lokale plantengroei, watergebieden en overwinterende ganzen opnieuw betere kansen krijgen.

Lees meer

Gezocht! Animator voor woonzorgcentrum

Zit mensen entertainen bij jou in het bloed en heb je een passie voor ouderen? Stel je dan kandidaat als Animator voor het woonzorgcentrum Sint Jozef! Het betreft een halftijds vervangingscontract voor 1 jaar met ingang op 1 augustus 2017. Solliciteren kan door je brief, cv, een uittreksel uit het strafregister én een kopie van het gevraagde diploma te bezorgen aan de personeelsdienst voor 12/07/2017.

Lees meer

Vlaanderen - Wuustwezel Feest!

Ter gelegenheid van 11 juli moet je op zaterdag 8 juli aan het Gemeentepark van Wuustwezel zijn! Het concept is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, dus zorg dat je er bij bent van 13 tot 21 uur! Neem je kinderen of kleinkinderen mee want als headliner hebben we om 14 uur de enige echte GHOSTROCKERS kunnen strikken.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be