Nieuwsbrief van 13-7-17 6:35:00
Online bekijken

Hang en sluitwerk: Standaard 10 jaar garantie op hang- en sluitwerk

Standaard 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk van mobiele wandsystemen

Een paar jaar garantie op hang- en sluitwerk is redelijk gangbaar in de markt van mobiele wandsystemen. Maar verder dan een jaar of vijf gaan de meeste aanbieders niet. Met uitzondering van het Gelderse BREEDVELD. De standaard garantie van tien jaar op het schaarmechaniek kan het bedrijf met eigen fabriek zonder restricties afgeven.
 

De Slimmere Deurkruk: Elektronische deurkruk met fraai design

Elektronische toegangscontrole en een mooi ontwerp: Post en Eger combineert beide in haar ontwerp van de Slimmere Deurkruk®. Een fraaie oplossing voor gecontroleerde toegang. Bijzonder is dat zowel de kaartlezer als het elektromechanische gedeelte en de voeding zich in de deurkruk bevinden. 
 
 
 

Slim en comfortabel keersleutelsysteem van Winkhaus

Keersleutels zijn in de meest algemene zin eenvoudig in het gebruik. Het keyTec N-tra systeem van Winkhaus biedt echter heel bijzonder gebruiksgemak. Met de geoptimaliseerde sleutelpunt en de horizontale sleutel insteek heeft u een nog beter bedieningscomfort. Door zijn afgeronde sleutelvorm ontziet de keersleutel bovendien broekzakken en handtassen.
 

Ondersteuning bij keuze voor het juiste deurbeslag

Welk beslag kan in deze situatie het beste toegepast worden? Wat is kerntrekbeveiliging en wanneer moet dat toegepast worden? Op het gebied van beslag zijn er volop nieuwe ontwikkelingen en uiteenlopende mogelijkheden. In de nieuwe beslagbrochure van Reynaers staan de uitgebreide mogelijkheden voor u overzichtelijk op een rij.
 
 

Design brandgestuurde deurdrangers als ideale oplossing voor overheidsgebouwen

DICTATOR levert al jaren succesvol de TJSS T6 op de Nederlandse en Belgische markt. Deze design deurdranger is ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland en standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie. Optisch onderscheid de dranger zich door de afgeronde hoeken, RVS afdekkappen en compacte vormgeving.
 

Deur dichttrekken is altijd op slot met de Nemef 4100 plus

Hoe vaak vraag jij jezelf af of je de deur wel op slot hebt gedraaid? Veel mensen zijn er niet gerust op. Met Nemef 4100 plus hoef je je hier geen zorgen meer over te maken.
Dit slimme slot draait jouw voordeur automatisch op slot. Veilig en makkelijk! Nemef 4100 plus is een veiligheidsslot dat geschikt is voor alle houten deuren die als voordeur dienen. 
 

Download de white paper Kozijnen, ramen en deuren en bepaal uw keuze

Kozijnen, ramen en deuren worden in verschillende vormen en materialen in alle typen gebouwen toegepast. Maar welke aspecten spelen bij de keuze van het type een rol? Wilt u volledig op de hoogte zijn van alle specificaties van kunststof kozijnen, ramen en deuren? Download dan de white paper.
 
 
 
 
 
 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.