Nieuwsbrief van 21-3-17 7:10:18
Online bekijken

Hang en sluitwerk: Uniek anti-inbraakelement van BUVA | Slim en comfortabel keersleutelsysteem

Uniek anti-inbraakelement van BUVA

Het unieke, gepatenteerde Inside anti-inbraakelement vormt letterlijk en figuurlijk de kern van de nieuwe lijn BUVA scharnieren: Atlas Inside. Het hakende element dat voor de inbraakbeveiliging zorgt, zit in het scharnier. De anti-inbraakpen in het kozijn of deur behoort daarmee tot het verleden. De nieuwe Atlas Inside heeft geen speciale infrezingen in deur en kozijn nodig. 

DICTAMAT 50, mechanisch schuifdeursysteem

DICTATOR biedt ook voor kleine schuifdeuren een betrouwbare mechanische sluitoplossing, de DICTAMAT 50. Zowel de sluitkracht als ook de sluitsnelheid zijn zeer nauwkeurig in te stellen. De deur wordt over de gehele schuifweg met een gecontroleerde snelheid gesloten. Dit betekent optimale bescherming voor mens en materiaal. 

Slim en comfortabel keersleutelsysteem van Winkhaus

Keersleutels zijn in de meest algemene zin eenvoudig in het gebruik. Het keyTec N-tra systeem van Winkhaus biedt echter heel bijzonder gebruiksgemak. Met de geoptimaliseerde sleutelpunt en de horizontale sleutel insteek heeft u een nog beter bedieningscomfort. Door zijn afgeronde sleutelvorm ontziet de keersleutel bovendien broekzakken en handtassen.

SVP veiligheidssloten; veilig en een onbelemmerde doorgang

Gebouwen bieden bescherming tegen regen, warmte en koude en bezorgen ons een gevoel van veiligheid. Echter bij onvoorziene gebeurtenissen moet het steeds mogelijk zijn om het gebouw onmiddellijk en zo snel mogelijk te kunnen verlaten. Vluchtdeuren moeten tegenovergestelde taken gelijktijdig uitvoeren.

ASSA ABLOY introduceert C300 en C500 cilinderlijnen

De nieuwe standaard in veiligheid. ASSA ABLOY brengt de eerste twee cilinderlijnen op de markt, die deel uitmaken van de nieuwe cilinderfamilie. Opvallend aan de C300 en C500 is de nieuwe sleutelkop en de ASSA ABLOY branding. Beide cilinders hebben een langlopend patent en bieden standaard een hoog beveiligingsniveau (SKG***®). 

Digitale Smart Handle 3062, digitaal deurbeslag van SimonsVoss

Dit digitale deurbeslag van SimonsVoss combineert intelligente toegangscontrolefunctionaliteit met een elegante en ergonomische verschijning. Achter zijn smalle, platte design gaat een uiterst innovatieve technologie schuil. Het deurbeslag Smart Handle 3062 werd specifiek ontwikkeld met het oog op de eisen bij gebruik in de horecasector en in bejaardencentra.

Bovenraamsluitingen van Heycop Systemen

De Interlux-S is een bovenraamsluiting speciaal ontwikkeld voor valramen. Door de smalle en enigszins ronde vorm met daarbij hetzelfde vormgegeven afdekprofiel en de verborgen bevestigingsschroeven is de Interlux-S uitermate geschikt daar waar de architect een design sluiting wenst, of waar gewoonweg niet voldoende ruimte rond om het raam aanwezig is om een andere sluiting toe te passen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.