ELF Voetbal nieuwsbrief van 05-02-2022
Hans Gillhaus over gewonnen Europa Cup met PSV: "We haalden twee nachten door"

In 1988 won PSV de landstitel, KNVB Beker en de Europa Cup I. In de finale droeg Hans Gillhaus het rugnummer 11. Het getal dat hij tijdens zijn zestienjarige profcarrière het vaakst droeg. "De Europa Cup was nooit als doel uitgesproken." Sinds oktober is de Vughtenaar weer werkzaam bij PSV.


lees verder
Deze topwedstrijden bezorgen je een heerlijk weekend

Het is weer weekend en dus kunnen de voetballiefhebbers zich weer gaan verheugen op flink wat mooie wedstrijden in de buitenlandse topcompetities. Hoewel er in de Premier League vrijwel niet gevoetbald wordt, staan er alsnog genoeg mooie wedstrijden op het programma, waaronder Internazionale - AC Milan.

lees verder
Nieuwe PANNA! met Koning Kylian, Akkamist, Jill Roord, Guus Til, wereldelftal Ajax en gratis voetbalplaatjes!

Wie wordt de nieuwe voetbalkoning? Cristiano Ronaldo is te oud en Lionel Messi is over zijn top heen. PANNA! kon maar een troonopvolger bedenken: Kylian Mbappé. Lees in ons nieuwe nummer waarom. Ook zijn er interviews te lezen met OranjeLeeuwin Jill Roord, met YouTube-ster Akkamist, met Ajax' directeur voetbalzaken Marc Overmars, we ontleden Guus Til en nog veel meer! Deze keer met een gratis zakje Champions League-voetbalplaatjes van Topps!

lees verder
Vijf historische momenten in de 'Derby Della Madonnina'

Aanstaande zaterdag staat één van de grootste wedstrijden in Italië op het programma: de 'Derby Della Madonnina'. In een kolkend San Siro neemt Internazionale Milano het op tegen stadsgenoot AC Milan. Deze editie staat er extra veel op het spel. De twee grootmachten zijn allebei nog in de strijd om de landstitel! In het verleden heeft deze beladen wedstrijd heel wat historische momenten opgeleverd. Hopelijk wordt het aankomende zaterdag weer een wedstrijd om nooit te vergeten. 

lees verder
Interview Alfred Finnbogason: "Iedereen wilde met Marco van Basten op de foto, hij was onze ster"

Alfred Finnbogason meldde zich tien jaar geleden bij het Abe Lenstra Stadion als een nog vrij onbekende IJslander, maar groeide uit tot een doelpuntenmachine. De spits vertrok twee jaar later als topscorer van de Eredivisie. "Ik had een bijzondere klik met Hakim Ziyech, die aanvankelijk nog bij de beloften speelde."

lees verder
Luis Díaz: de winterse topaankoop van Liverpool

Liverpool had één duidelijk doel deze transferperiode: een aanvaller halen. Liverpool wilde vooral graag de aanval in de breedte versterken. Met de aankoop van de 25-jarige Luis Díaz is dat gelukt. De Colombiaan komt voor €45 miljoen over van Porto en zal na de terugkomst van de Afrikaanse sterren gaan strijden voor een basisplek, maar wie is Luis Díaz eigenlijk?

lees verder
Interview Magnus Mattsson: "Na mijn voetbalcarrière hoop ik van muziekproducent mijn baan te maken"

In het shirt van NEC scoorde Magnus Mattsson tegen Feyenoord en PSV. Naast het veld heeft de 22-jarige Deense aanvallende middenvelder ook diverse succesvolle producties op zijn naam staan. Hij verzorgde de beats in nummers van r&b- en hiphopartiesten en maakte de muziek bij enkele korte tv-series en YouTube-video’s. "Als producent vind ik mijn uitlaatklep. Na mijn voetbalcarrière hoop ik daar mijn beroep van te maken. Al is de concurrentie ook hier groot."

lees verder
De winteraankopen van Newcastle United

De wintertransferperiode zit er op en er is weer een hoop geld uitgegeven. Één club spant hierbij de troon: Newcastle United. De Noordoost-Engelse club gaf 102 miljoen euro uit aan nieuwe aankopen. Geen enkele club gaf meer geld uit. De volgende nieuwe aanwinsten moeten Newcastle gaan behoeden voor degradatie.

lees verder
Dit is de situatie waar Donny van de Beek in terecht komt bij Everton

Donny van de Beek is eindelijk uit zijn lijden verlost. Bij Everton krijgt de Nederlander een nieuwe kans, maar makkelijk gaat het zeker niet worden. De concurrentie en de verwachtingen van het publiek zijn hoog. Daarnaast is de huidige situatie van de club is alles behalve gunstig. Wat staat Donny van de Beek eigenlijk te wachten bij Everton? 

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Paris Saint-Germain - AS Saint-Étienne27-02-2022
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Lazio Roma - SSC Napoli27-02-2022
Voetbaltrips.com
Number 1 Voetbalreizen
 
AC milan - Udinese Calcio27-02-2022
Voetbaltrips.com
P1 Travel
Number 1 Voetbalreizen
Atlético Madrid - Celta de Vigo27-02-2022
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
P1 Travel
Number 1 Voetbalreizen
  
Barcelona FC - Athletic Bilbao27-02-2022
Number 1 Voetbalreizen
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
P1 Travel
 
Bekijk alle voetbalreizen