Met bezoek op afspraak, online bestellen en hulp op afstand.
Lees online
                                                         
Hans Anders
Beste klant, 
Wij willen je zo goed mogelijk blijven helpen met je zicht en gehoor, als dat écht nodig is. Dat doen we alleen wel Anders, uit zorg voor jou en onze medewerkers. We bieden tijdelijk geen oogmetingen, lenscontroles, hoortesten en gehoorbescherming op maat aan. Je kunt ons bezoeken in de winkel bij noodgevallen, maar alléén op afspraak via tel. 0800-0075.
Bezoek op afspraak
Bezoek op afspraak in één van onze winkels
Heb je dringend behoefte aan hulp in een winkel voor je zicht of gehoor? In onze winkels staan we voor je klaar, maar dan wel alléén op afspraak. We kunnen één bezoeker per medewerker ontvangen. Zo beperken we het onderling contact en kunnen we je toch goed helpen.

Maak een afspraak
 
Bestel online
Bestel online
Een enkelvoudige bril, lenzen, lenzenvloeistof, zonnebrillen en hoortoestelbatterijen zijn online te bestellen op hansanders.nl.

Bestel direct online
 
Hulp op afstand
Hulp op afstand
Wil je persoonlijke hulp of advies op afstand van een opticien, lensspecialist of audicien? Laat het ons weten via hansanders.nl/hulp-op-afstand of de klantenservice, dan neemt de specialist contact met je op via telefoon of Whatsapp videochat.

Breng mij in contact met een specialist
 
Heb je een vraag over een bestelling of over de services van Hans Anders? Onze klantenservice helpt je graag. We zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 via 0800-0075, social media (@hansanders) en via de chat op onze website. Of bekijk hier de meest gestelde vragen en antwoorden met betrekking tot het COVID-19 virus en wat je van ons kunt verwachten.

Heb je een persoonlijk aanbod gehad of wil je gebruikmaken van de landelijke actie? Die verlengen we met 2 weken vanaf het moment dat wij onze reguliere openingstijden weer kunnen hanteren.

Bedankt voor je begrip. Houd oog & oor voor elkaar.

Directie Hans Anders
Hans Anders Veelgestelde vragen  |  Doorsturen
Volg ons op: