Loading...

Happy Halloween?

By Eo.nl received 9 months ago

Categories: Television Media
Age: 19 until 30 year 14 until 18 year 31 until 64 years 7 until 13 year
  • Html
  • Text
Ho even, want mag je dit als christen wel vieren?
Bekijk deze e-mail in je browser

Heb uw naaste lief

Heb uw naaste lief. Dat is het thema van The Justice Conference dit weekend. Gaat dit gebod alleen over de mensen die toevallig naast je wonen of schuilt er meer achter? In dit artikel ontdek je wie Jezus bedoelt met je naaste in het grote gebod.
Wie is je naaste?

Best friends of frenemies?

Hoe komt het dat we met sommige mensen gelijk een klik voelen en met anderen totaal niet? En wat moet je als je bijvoorbeeld een frenemy in je vriendengroep hebt? In dit EVA-artikel lees je er alles over.
'Klik' hier verder

Kom naar de EO-ledendag in Dordrecht

Dit jaar is het vierhonderd jaar geleden dat de Synode van Dordrecht plaatsvond. Hier werd het startsein gegeven voor de eerste Bijbelvertaling in het Nederlands. En dat willen we vieren met een speciale EO-ledendag in Dordrecht op zaterdag 8 december. Kom je ook?
Bekijk het programma

Nu belangrijker dan ooit: steun de EO!

De afgelopen tijd hebben we veel opgeroepen om lid te worden van de EO. Maar waarom is dat juist nu zo belangrijk? En hoe zit het eigenlijk met die ledentelling in 2019? In dit artikel zetten we alles voor je op een rij.
Lees verder

Bomvolle Bijbelweken bij de EO

Ben je benieuwd op welk Bijbels persoon je lijkt? Doe dan de persoonlijkheidstest op heybijbel.nl. De test is onderdeel van de bomvolle Bijbelweken bij de EO. Het doel van deze actieperiode is Nederland (opnieuw) kennis te laten maken met de Bijbel.
Lees verder

Happy Halloween?

Woensdag 31 oktober is het weer Halloween. Langzaam wordt het Amerikaanse feest ook steeds populairder in Nederland. De winkels liggen al vol met pompoenen en allerlei versieringen. Maar wat is Halloween eigenlijk?
Wil ik lezen

Mis het niet!

Van een muzikale theatervoorstelling van EVA over Ruth tot aan het vernieuwde concept ‘Kerstfeest in de stad’. Hier lees je alles over het komende seizoen van de EO, wat je niet wilt missen.
Lees meer

Hey Bijbel

Als onderdeel van de Bijbelweken bij de EO, kun je nu ook het Hey Bijbel boekje bestellen. Dit is een missionair koffietafelboekje dat mensen op eigentijdse wijze laat kennismaken met de Bijbel. Leuk om weg te geven aan vrienden, kennissen en collega’s.
Bestel 'm nu!

    
Uitschrijven voor de nieuwsbrief    |    Doorsturen naar vriend             

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019