Wat waren de mooiste fotomomenten van afgelopen jaar? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 

HAPPY NEW GEAR

 
Ben je op zoek naar iets nieuws of gewoon nieuwsgierig naar alle toffe gear dat het afgelopen jaar is uitgekomen? Onze experts hebben een handig overzicht gemaakt van de beste gear van dit moment: van camera’s en objectieven tot gadgets en tassen. Neem jij snel een kijkje? Namens alle medewerkers van Kamera Express wensen wij je een flitsend 2024!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Al het cameranieuws van 2023 op een rijtje!

 

Verschillende meucten gemaakt en voor ieder wat wrken zoals Canon, Sony, DJI, Sigma en noem ze allemaal maar op, hebben weer mooie prodils. En wij zetten in deze video voor jou alles op een rijtje.

 
 
 

2023 door de lens van onze ambassadeurs

 

Wij mochten in 2023 meer dan twintig ambassadeurs verwelkomen! Onze ambassadeurs zijn stuk voor stuk experts met een eigen specialisme. We vroegen ze naar hun mooiste, meest bijzondere of meest ingrijpende foto van het afgelopen jaar. Al deze foto's en verhalen hebben we verwerkt in een inspirerende blog.

 
 
 

ELKE WEEK
DE BESTE AANBIEDINGEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ben je nog niet uitgelezen?

 
 

Volg ons via:

 
Instagram   YouTube   Facebook   TikTok   LinkedIn
 
 
© Kamera Express 2023  
Contact   |   Voorkeuren   |   Afmelden