onlineversie
 
 
Netflix tip Hoofdredacteur Claudia: Dix Pour Cent
 
Netflix tip Hoofdredacteur Claudia: Dix Pour Cent
 
Claudia : “Deze serie heb ik in twee weken tijd helemaal gebinged. Op het moment dat het vierde seizoen op Netflix werd gezet, stortte ik me op alle voorgaande afleveringen. Het is precies wat je nú nodig hebt: vrolijk, escapistisch, jolie, en dan ook nog gefilmd in dat verbluffende belle Paris. En voor mij – als bladenmaker die ook veel met acteurs te maken heeft – ook vilein herkenbaar; deze serie over vier agenten & hun entourage die álles voor hun artiesten doen. In elke aflevering speelt een echte acteur helemaal zich – of haarzelf, met alle verrukkelijke capriolen die aan het filmvak hangen. Monica Bellucci, Isabelle Adjani, Jean Dujardin – ze komen allemaal langs. Voor mij was het ook weer een rendez-vous met oud tieneridool Beatrice Dalle (‘Betty Blue’). Voyons! En correspondeer daarna met mij of Arlette (gespeeld door ‘n actrice van 88 jaar!) of Gabriel (slagroomspuit aan mond bij tegenslag) de leukste is. Of toch Andrea?
 
Meer tips voor dit weekend:
 
Meer tips voor dit weekend:
 
  • Open Tuinendagen: 'Sneeuwklokjesweekend' op landgoed De Wildenborch in Vorden
  • Een rondje Hazes in het Concertgebouw in Amsterdam
  • Borealis – Life in the Woods. Luister naar de persoonlijke verhalen van Jelle Brandt Corstius en Jeroen Toirkens, bekijk de film bij Borealis en ga met hen mee op virtuele tour door de tentoonstelling. Via Fotomuseum Den Haag
  • Op 2 maart a.s. een online orgelconcert in De Nieuwe Kerk Amsterdam met speciale aandacht voor de componist Jan Pietersz. Sweelinck.
 
Laat ons weten wat je van onze nieuwsbrief vindt: redactie@nouveau.nl


Afmelden | Privacy- en cookiebeleid | Contact | Adverteren

© 2021 DPG Media Magazines B.V.
Nouveau.nl - onderdeel van DPG Media Magazines groep