Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Har du brug for højere til loftet?

 
 

Uanset om du drømmer om flere børneværelser, en grønnere græsplæne eller en mindre bolig, efter børnene er flyttet hjemmefra, kan vi hjælpe dig godt videre. Drømmer du om luftforandring, skal du starte med et gratis Salgstjek.

Se mere

4 ud af 10 boliger lynsælges

 
 

Næsten fire ud af ti boliger finder en køber på mindre end to måneder. Det viser en ny opgørelse, som også har godt nyt til de lidt billigere kommuner omkring de store byer og en interessant konklusion for de dyreste områder i landet.

Læs mere om EDC Effekt

Med Favoritpakken fik vi dobbelt så mange fremvisninger

 
 

Da nyhedens interesse for huset havde lagt sig, dalede antallet af visninger også. Derfor besluttede Karsten og Solveig at prøve Favoritpakken, da huset havde været til salg i 3 måneder. Det gav pote, for på bare 5½ uge slog en køber til.

"Interessen for vores hus var egentlig god, lige da vi satte til salg, men da Basispakken udløb, faldt antallet af visninger, og derfor købte vi en Favoritpakke. Herefter fik vi dobbelt så mange fremvisninger, og efter kun 5½ uge med Favoritpakken havde vi fundet vores køber."

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Tilmeld køberkartotek

Kom forrest i boligkøen

 
 

Vidste du, at der i Danmark er mange boliger, som aldrig annonceres? Alene hos EDC har vi ca. 1.700 ejendomme til salg, som kun vores køberkartotekskunder hører om. Det er boliger, der er sat til salg som Diskretsalg, som ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg. Tilmeld dig køberkartoteket og få eksklusiv mulighed for at se boligerne.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.6 ud af 10      55 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.