3 vigtige metrics til at evaluere din e-mail performance
Se nyhedsbrevet i browser
Hej læser 🙌
 
Du ved lige så vel som jeg, hvor vigtigt det er, at dine e-mails når deres fulde potentiale – især når det gælder vigtig kommunikation.

Men hvordan sikrer du, at dine e-mails bliver åbnet, klikket på og vigtigst af alt, skaber den ønskede handling?
 
Det hele handler om at bruge dine e-mailstatistikker aktivt.
 
Så lad os dykke ned i nogle relevante metrics, du bør holde øje med, og hvordan du kan bruge dem til at forbedre dine resultater 👇

📂 Åbningsraten: Den viser, hvor mange af dine modtagere, der åbner dine e-mails. Denne metric er væsentlig, da den giver dig en idé om, hvorvidt dine emnelinjer og preheaders fanger opmærksomheden hos modtagerne af din kommunikation. Selvom åbningsraterne er ”falsk” høje, da bl.a. Apple præ-åbner nogle e-mails, kan du stadig sammenligne åbningsrater på tværs af dine e-mails.
 
🖱️ Klikraten: Den viser, hvor mange af dine modtagere, der klikker på links i dine e-mails. Dette er en af de mest afgørende metrics, fordi den indikerer, hvor godt du lykkedes med at engagere modtagerne med interessant indhold og får dem til at handle.
 
Afmeldingsraten: Den giver dig indsigt i, hvor mange modtagere der vælger at afmelde sig fra dine e-mails. En høj afmeldingsrate kan være en indikation på, at der er noget, der ikke fungerer i din kommunikation. Det kan bl.a. skyldes for mange, for få eller for uinspirerende e-mails.


Brug data aktivt til at optimere
 
Det er sjældent nok blot at se på tallene – du skal også handle på dem!
 
Her er et par hurtige tips til, hvordan du kan bruge dine metrics til at forbedre din e-mail performance:

1. Tilpas emnelinjer og indhold: Justér dine emnelinjer baseret på åbningsraterne, og eksperimenter med forskellige formuleringer.

2. Test forskellige tidspunkter: Brug A/B tests til at finde det optimale udsendelsestidspunkt – det kan gøre en stor forskel.

3. Segmentér dine e-mailkampagner: Ved at sende mere målrettet kommunikation til forskellige segmenter af dine modtagere, øger du chancen for, at dine e-mails bliver mere relevante og interessante for den enkelte.
 
Din performance starter selvfølgelig med åbninger.
 
Her får du vores tips til at øge åbningsraten 👇
 
Tips til at øge åbningsraten
 
God weekend, når du når så langt, læser! 🙌

Besøg vores blog

Forståelse af DMARC

Hvad er DMARC og hvorfor er det vigtigt for din e-mailindsats?

Guide til Gmails 2024 retningslinjer

Sådan sikrer du, at du holder dig inden for de nye retningslinjer.