Hej (no,

Har du nogensinde tænkt over, hvordan dit kropssprog påvirker dine budskaber? Vi kommunikerer konstant - også uden ord🤫. Faktisk siger forskning, at op til 93% af vores kommunikation er nonverbal! 😲

Forestil dig, at du er til et vigtigt møde🧑‍💼👥👥. Du har forberedt dig grundigt, men lige når du skal fremlægge dine idéer, krydser du armene og kigger ned. De andre mødedeltagere tolker straks din kropsholdning som usikkerhed og manglende tillid til dine egne idéer - og det kan koste dig dyrt.

På Topformidleruddannelsen lærer vi dig at bruge dit kropssprog bevidst for at udstråle selvtillid, autoritet og empati✨. Vi arbejder med kropssprog, så det understøtter dine verbale budskaber og skaber en stærkere forbindelse til dit publikum💫.

For eksempel, når du åbner dine arme og har en åben kropsholdning, signalerer du, at du er tilgængelig og klar til dialog. Det gør en stor forskel, især når du står foran en stor forsamling😀.

Vil du lære mere om, hvordan du kan mestre dit kropssprog og blive en mere overbevisende formidler?

Læs mere om Topformidleruddannelsen på vores hjemmeside👇

Læs mere om Topformidler


De bedste hilsner, 
Leif Braad 
Psykoterapeut MPF, direktør og ejer af Life Academy

 


Bliv uddannet Topformidler

📆 Start: 7. oktober
📍 Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
🎟 Pris: 18.000 kr.
💰Spar penge – tjek dine muligheder for en bruttolønsordning og spar 40-50%.

Obs.
Uddannelsen er en kort uddannelse med 12 undervisningsdage i alt. Dagene er fordelt mellem den 7. oktober 2024 og den 27. februar 2025.