Hej (no

Når det er svært at kommunikere om stress på arbejdspladsen, kan det føles som om, ingen forstår, hvad man går igennem. Både medarbejdere og chefer kan opleve frustrationer over manglende forståelse og støtte. Det skete fx for Lisa😳.

Dårlig kommunikation var ved at ødelægge Lisa😞
Lisa arbejdede som sygeplejerske på en travl hospitalsafdeling. Hun var dedikeret til sit arbejde, men begyndte at føle sig overvældet af stress og havde svært ved at kommunikere med sin afdelingsleder om sine udfordringer⚡️.

Hver gang hun forsøgte at tale om sin stress, følte hun, at hendes bekymringer blev ignoreret eller misforstået🖐. Det gjorde hende endnu mere frustreret og stresset😣.

Lisa besluttede sig for at tage uddannelsen til StressMentor for at få en bedre forståelse af stress og hvordan det påvirker hende og hendes kolleger. Gennem uddannelsen lærte hun om de underliggende mekanismer bag stress og hvordan man kan genkende og adressere stresssignaler effektivt. Med denne viden kunne Lisa kommunikere sine behov og bekymringer mere klart og roligt🧠🧩💬, hvilket gjorde det nemmere for hendes chef at forstå og reagere på hendes situation. Hendes forbedrede forståelse for stress hjalp også hendes kolleger, hvilket skabte en mere støttende og samarbejdende arbejdskultur👐.

Når kommunikationen fejler, fejler alt💔
Dårlig kommunikation kan føre til misforståelser, urealistiske deadlines og frustrationer over ikke at blive set, hørt og anerkendt. Her er nogle eksempler på, hvordan dårlig kommunikation kan skabe problemer på arbejdspladsen:

  • Misforståelser🗣❌
    Enkle beskeder kan blive mistolket, hvilket fører til fejl og mislykkede projekter
  • Urealistiske deadlines⏳🤯
    Hvis medarbejdere ikke føler sig trygge ved at diskutere deres arbejdsbyrde, kan det føre til overbebyrdelse og stress
  • Lav moral😶✋
    Når medarbejdere føler, at deres bekymringer ikke bliver taget alvorligt, kan det resultere i lav moral og at flere medarbejdere siger op

Klar tale, klar agenda, klare fordele👍
Uddannelsen til StressMentor og StressCoach forbedrer din forståelse for stress og optimerer dine evner til at kommunikere om stress på en konstruktiv måde. Du lærer fx om:

  • Indre/ydre påvirkninger der forsager stress🔄
  • Overbevisninger og den stressramtes mindset🧠
  • Stresssignaler og -faktorer🚦

Skab en kultur med åben og klar kommunikation
Ved at uddanne dig til StressMentor kan du være med til at skabe en arbejdsplads, hvor kommunikationen flyder frit, og stress håndteres effektivt. Du får de nødvendige værktøjer til at gøre en forskel for dine kolleger og dig selv💫.

👉Uddannelsesstart: 11. september 
👉Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov 
👉Pris: StressMentor koster 12.000 kr. 
👉StressCoach certificeringen koster 3.000 kr.

Obs. Spar penge på uddannelsen med en bruttolønsordning. Tag en snak med din chef og find ud af om det også er en mulighed for dig.


Tag det første skridt mod bedre kommunikation og mindre stress🌱💖 

Tilmeld dig her


De bedste hilsner, 
Leif Braad 
Psykoterapeut MPF, direktør og ejer af Life Academy