Hej John

Er I klar, hvis Arbejdstilsynet kommer på besøg?

Husk sug på maskinerne, brug en støvklasse H-støvsuger og luft ud jævnligt. Det er nogle af de råd, du bør følge for at beskytte dig dine medarbejderes lunger fra sundhedsskadeligt støv.


Arbejdstilsynet har fortsat fokus på støv på byggepladserne, og støvproblemer kan give strakspåbud, så der er ekstra god grund til at begrænse støvet. Læs mere om det uanmeldte besøg og få råd til, hvad I bør være opmærksomme på. 

Få styr på støvet

Hvilken type støv arbejder du med? Læs med og se, hvilken type støvsuger du bør bruge, så du kan mindske mængden af farligt byggestøv på byggepladsen.


Spørg i STARK, hvis du vil vide mere om, hvilke produkter du skal vælge for at begrænse støv på byggepladsen mest muligt. Vi er klar til at hjælpe.

De perfekte arbejdsbukser

På udgik efter arbejdsbukser? Stretch-bukserne fra RAPTOR går under navnet ’The Perfect Pants’, og det er ikke uden grund. Bukserne giver dig unik bevægelsesfrihed med fire-vejs strækstof. De har lav vægt og høj slidstyrke, så de føles lette at have på, selvom de er er både slidstærke og vandafvisende.


Og så er de bl.a. udstyret med knælommer, tommestoklomme og aftagelige hængelommer. Sidst men ikke mindst har de reflekser, så du er synlig for dine omgivelser, når du arbejder på mørke dage. Få dem i sort eller hvid.

Vi ses i stark

 
 
 

STARMIX 1635EW ISP IPulseSafe støvsuger Kl. H

 
 

Pris ex. moms 

6.399,20 DKK

Pris incl. moms 

7.999 DKK

 
   
 
 
 
 

RAPTOR NRA31 stretch-bukser, sort eller hvid

 
 

Pris ex. moms 

496 DKK

Pris incl. moms 

620 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: