Andelsportal.dk

Brandsikring af andelsboligforeningen: Her kan du blive klogere

Et dragespir i flammer satte büde følelser og tanker i gang hos mange danskere. Og storbranden i en boligforening i Vanløse for to ür siden er ogsü et skrÌmmende eksempel pü, hvor galt det kan gü, nür en bygning stür i flammer. Brandsikring er igen blevet et højaktuelt emne i landets andelsboligforeninger. Flere søger viden og rüdgivning og med rette.

Kom til gratis arrangement om brandsikring ➝

Nye dørtelefoner og digitale lüsesystemer gør dagligdagen lidt nemmere hos AB Søjlegürden

 

Hos andelsboligforeningen AB Søjlegürden var beboerne godt trÌtte af foreningens gamle dørtelefoner, der ikke fungerede helt som de skulle, og lüse-cylinderne, der frøs til om vinteren. Foreningens formand tog teten og igangsÌtte arbejdet i at udskifte büde dørtelefoner og lüsesystemer pü foreningens fÌllesarealer. Via 3byggetilbud fik foreningen hjÌlp til at finde den helt rette hündvÌrker til projektet.

Sådan blev hverdagen forenklet i andelsboligforening ➝

Fü støtte til at screene, om jeres ejendom egner sig til solceller

Drømmer I om solceller pü ejendommens tag? Og er I bosat i Københavns Kommune? Sü kan I søge om støtte til en professionel teknisk rüdgiver, der kan screene jeres andelsboligforenings ejendom og vurdere om den er egnet til solceller. Bliv klogere pü ansøgningsprocessen her..

Støtte til screening til solceller i KBH ➝
Sponsoreret indhold
Energidrift

Nemt overblik over strømforbruget

Stür jeres andelsboligforening med den udfordring, at strømfakturaerne kan vÌre uoverskuelige og ønsker I at reducere el-omkostningerne og minimere miljøpüvirkningen? Strømeksperterne fra Energidrift A/S, gør det muligt at hjÌlpe andelsboligforeningerne med müling, overvügning og analyse af strømforbruget.

Nemt overblik over strømforbruget ➝
Lindhard Glas

SĂĽdan forbedrer glarmesteren jeres andelsboligforening

Nür en rude punkterer, er det glarmesteren, andelsboligforeningen ringer til. Men der er faktisk god grund til at andelsboligforeningen bør kontakte glarmesteren oftere. Glarmesteren udfører nemlig en bred vifte af forskelligt hündvÌrk i glas, som forbedrer andelsboligforeningens ejendom og fÌllesarealer. Lindhard Glas, som har over 40-ürs erfaring i faget, gør os her klogere pü fordelene ved at vÌlge glasarbejdet til i andelsboligforeningen, og hvilke fordele det bringer med sig.

Sådan forbedrer glarmesteren jeres andelsboligforening ➝
Proline Danmark

Relining af faldstammer: Gør gamle rør nye - hurtigere og billigere?

Gennem de senere år er flere muligheder for renovering af faldstammer og rørforgreninger kommet til – muligheder, der kan erstatte den ellers traditionelle udskiftning heraf. En af de muligheder er relining af faldstammer. En ekspert forklarer her om metoden, der er hurtigere og billigere end både en komplet udskiftning og strømpeforing af faldstammer.

Gør gamle rør nye – hurtigere og billigere ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud pĂĽ byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk – en del af 3byggetilbud.dk A/S