Van Bon test: Lightweight Urgestalt

Er zit de laatste maanden duidelijk een stijgende lijn in de testfietsen die Léon onder zijn achterste krijgt. Is het niet in kwaliteit, dan is het wel in de aanschafprijs... Moest je voor de Wilier Zero.6 nog zo’n 10.000 euro neertellen, deze Lightweight Urgestalt doet het niet voor minder dan 12.505 euro. Dat is mede te danken aan de prijzige Meilenstein-wielen. Maar wat is het een genot om daarmee te rijden...

Review: Endura Pro SL

De wintertijd is ingegaan, klaar met de korte broek en zomershirts, helaas. De Endura Pro SL collectie bevat veel fietskleding die geschikt is voor het najaar en de winter. Fiets reed met de Classic jersey in combinatie met een Primaloft gilet en de uiterst comfortabele Biblong broek.

De lead-out staat jou het hele jaar bij! Bereid je optimaal voor op de winter met de Schwalbe Durano Plus, de 'onplatbare' kilometervreter van Schwalbe. Om het winterpakket compleet te maken, bevat het bovendien: 2 binnenbanden, zadeltasje met inhoud, Airmax Pro digitale bandenspanningsmeter, multitool en twee bidons. Schiet jij deze maand raak?

FIETS 11: NÚ IN DE WINKEL

  • In dit nummer...
    Selecteren we een zestal no-nonsense racers en testen we welk type fiets het meest geschikt is voor allround gebruik op Nederlandse bodem: een hardtail, een fully of een crosser. Extra: De Trainings- en Voedingsgids 2018!
  • Op zoek naar een personal touch voor je racer of mountainbike? Of liever een mooie korting ontvangen op een Fiets-abonnement? Bekijk snel de aanbiedingen in onze vernieuwde webshop.

De winter door! Deel 3

Nu het tegen het einde van het fietsseizoen loopt, is het goed om je training voor de winter te plannen. Een bekende uitspraak is dat de basis van een goed fietsseizoen wordt gelegd in de winter. Maar wat moet je doen om fit uit de winter te komen? Deze week het laatste deel: krachttraining op de fiets en het duurvermogen.

Nieuwe importeur FIR wielen

Wielen van FIR waren vroeger heel bekend. Tegenwoordig komen we ze, zeker in de Benelux, minder tegen. Bike-Offers gaat proberen daar verandering in te brengen door de handgemaakte Italiaanse race- en MTB-wielen vanuit Nederland te gaan distribueren.

Review: Cannondale Scalpel-SI 5

De Cannondale Scalpel is een klassieker. Het model kent een boeiende geschiedenis met opvallende technieken. Wie kent het model nog met het scharnierende carbon in de achtervork? De SI 5 is de ‘goedkoopste’ Scalpel en de enige in de serie met een aluminium frame. En uiteraard mag ook op deze bike hét handelsmerk van Cannondale niet ontbreken: de Lefty.

Trainingsstage LottoNL-Jumbo

In het wiel van Robert Gesink door de Spaanse bergen en kijken hoe een sprint voor Dylan Groenewegen wordt aangetrokken... De renners van Team LottoNL-Jumbo gaan zich in december voorbereiden op het nieuwe wielerseizoen en via TUI Sports kun jij erbij zijn!
Volg Fiets Magazine ook op
Fiets Magazine - Facebook Fiets Magazine - Twitter
Copyright ©2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hier af.
spacer