Hatseflats, de best bekeken topics van afgelopen week!

1 year ago


Text only:


De woonkamer in een flat is niet ideale plek voor dampende ochtendseks
Aan de andere kant; je bezorgt puberende jongens wel de dag van hun leven. Amaaiii, hier nog meer mensen die betrapt zijn.
 
Klussen met Klara #1 - Whiskey zeepdispenser
Dit weekend niets te doen? Bouw dan je eigen Whiskey zeepdispenser! Staat in ieder geval beter op het aanrecht dan zo'n lullig zeeppompje van de supermarkt. Klara legt haarfijn uit hoe je zo'n ding in een paar minuten fixt. In bikini, dus dat is ook mooi meegenomen, toch? Expert level 1, maar als jullie dit kunnen waarderen zullen we hier dit in de toekomst natuurlijk flink opkrikken met Klara. Figuurlijk dan.
 
Megan Fox look-a-like doet mee aan een naakte datingshow en moet kiezen uit twee dad bodies
Het is maar een gokje hoor, maar ik denk dat deze dame niet gaat eindigen met deze heren. Deze twee maken overigens wel een goede kans.
 
Quiz: hoeveel weet jij eigenlijk over seks (deel 3)?
Na deel 1 en deel 2 hopen we dat je inmiddels een stukje wijzer bent geworden, maar voor iedereen die zijn sekskennis wil opkrikken hebben we ook deel 3 voor je klaarstaan!
Nog meer quizjes spelen? Check ze hier!
 
Deze lekkere Instagramtweeling gaat op dit moment de hele wereld over
Elisha Herbert en Renee Herbert gaan op dit moment de hele wereld over. De fantasie van elke man toch? Twee precies even mooie dames op één foto.
 
Een knalroze Funda-pareltje op je donderdag: deze keer in het mooie Olst
Je moet wel van roze houden. Of twee weken vrij nemen om het huis opnieuw te schilderen, maar verder is er weinig mis mee. Wil je meer knotsgekke huizen zien? Hier klikken.
 
Poedelnaakte foto’s van een jong poserende Kate Upton uitgelekt
Het is meestal niet zo dat Kate Upton veel aan de verbeelding overlaat tijdens een fotoshoot, maar helemaal naakt zagen we haar nog niet eerder. Of hebben we hier gewoon te maken met een hitsige photoshopper?
 
Zou je d’r doen: Nicole Kelly
De 27-jarige Nicole Kelly is geboren zonder linker onderarm. Ze heeft hierdoor een awesome bionische arm waar ze je alsnog mee kan verwennen… door een biertje te openen of een ui te snijden. Maar zou je d'r doen? Laat je uit in de poll.
 
Voor slechts 20.000 euro mag jij de Nederlandse Monica of Lola ontmaagden!
Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord dat er vrouwen zijn die hun maagdelijkheid verkopen. Waarom ook niet natuurlijk, want geld is geld en de kans dat de persoon die jou ontmaagdt voor altijd bij je blijft is natuurlijk nihil, aldus Lola. Gelukkig hoef je hiervoor tegenwoordig niet meer op straat je vliesje te verkopen, maar zijn er (Duitse) bedrijven gespecialiseerd in het organiseren van dit soort romantische momenten die je nooit meer zult vergeten.
Vandaag stellen we twee Nederlandse dames aan jullie voor die voor een 'zakelijke transactie' openstaan. Allereerst Monica: 20 jaar, houdt van hobby's en Gin Tonic. Voor slechts 20k mag deze geverifieerde maagd de 5 minuten van haar leven bezorgen.
Houd je meer van jonge blondjes dan is de 18-jarige Lola wellicht jouw type. Klein van stuk, gek op Ice Tea en voor hetzelfde bedrag komt ze speciaal naar jou toe om je haar maagdelijkheid te overhandigen.
Eenmaal, andermaal.... WTF!
 
Braziliaanse drugsdealende tieners filmen hun eigen dood in een moordaanslag
Social media brengt de hele wereld dichterbij. En dus ook de wereld van jonge Braziliaanse drugs dealers. Deze jongens werden tijdens een livestream in hun auto plotseling kapot geschoten. Drie van de vier inzittenden overleefden deze aanslag niet.
 
Dit is de wekelijkse mailing zodat je precies weet wat je afgelopen week allemaal hebt gemist. Erg handig dus. Wil je desondanks deze mail niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.
Arjan Brinkman, Nijverheidsweg-Noord 60-21, Amersfoort, Utrecht, 3812PM, Netherlands

Skoften.net

Categories: Crap | Fun
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes: Drugs or other stimulants / hallucinogens drugs Erotic material

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019