Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 15 december 2016
Ramses II was, volgens de farao's zelf, de beste Egyptische farao

Iedereen een andere nies

Sommige mensen schreeuwen de hele buurt bij elkaar, de ander maakt alleen een lieflijk zacht plofje. Waarom gebruiken veel mensen hun stembanden tijdens het niezen? Quest zoekt uit waarom we 'hatsjoe' roepen.





Hoe nies jij?

Ben jij een luidruchtig niesmonster? Of klink je als een licht briesje? Nies je meestal één keer achter elkaar of ben je een echte serieniezer? Doe de test en vind uit welk type niezer je bent.


 





Moet je in de winter meer eten?

We eten gemiddeld meer in de winter dan in de zomer. Is dat nodig? Hebben we meer energie nodig in de winter? Of is onze warme kleding en centrale verwarming genoeg?
 





Wat weet jij van huis-tuin-en-keukenchemie?

Chemie eng? Welnee. Je komt veel vaker in aanraking met scheikunde dan je denkt. Weet jij hoe tandpasta en zonnebrand werken, of hoe munten schoon worden in cola? Doe de test!
 





Blader alvast door de nieuwste Quest

Quest gedroeg zich een dag hufterig. Het bleek minder leuk dan gedacht. En verder: 9 tips om eenvoudig je eetgedrag te veranderen (en af te vallen!). Plus: hoe sloop je een flat? We mochten een happer bedienen. En waarom werken Tinderrelaties zo slecht?





Minder eten of meer sporten?

Hoe val je het snelste af? Een vraag die na de feestdagen weer bij velen zal opspelen. Kun je gewoon minder eten, of is het beter om te gaan sporten? Deze vraag was een van de beste van het jaar. Het antwoord is daarom te lezen in de Quest 101.





De leukste kerstcadeaus

Op zoek naar een leuk kerstcadeau? In de webshop van Quest vind je de leukste cadeautjes voor onder de boom. Bestel dit weekend en je cadeaus worden gratis thuisbezorgd! Gebruik de code XMAS16 in het winkelmandje.