Registreer nu voor het Havendebat Amsterdam 2022 ​​​​​Bekijk deze email in uw browser

Beste ,

De Amsterdamse haven heeft voor de toekomstige energietransitie dringend meer ruimte nodig. Tegelijkertijd wil de gemeente Amsterdam meer woningen bouwen aan de randen van de haven en vormen onder meer klimaatdoelstellingen en stikstofproblematiek bedreigingen voor de nieuwe ambities en verdienmodellen van de haven. Wat zijn de oplossingen en waar kiest de politiek voor? 

Op woensdagmiddag 2 maart gaan raadsleden en het havenbedrijfsleven hier dieper op in tijdens het Havendebat Amsterdam in Pakhuis de Zwijger.

Mis het niet en schrijf u vandaag nog in!

Debatronde 1:
Ruimte voor groei?

De toekomst van de haven wordt beïnvloed door beperkte ruimte en andere urgente kwesties zoals de woningopgave. Hoe speelt de Amsterdamse politiek hier op in? 
 

Debatronde 2: Energietransitie

In de Amsterdamse haven wordt gezocht naar manieren om duurzame energiedragers, zoals groene waterstof, op te slaan en te distribueren. Waar liggen kansen en hoe worden bedrijven hierin gefaciliteerd?
 

Debatronde 3: Elektriciteitscongestie

Het elektriciteitsnetwerk vertoont gebreken en barst straks uit zijn voegen door de energietransitie. Meer afhankelijkheid van groene elektriciteit betekent een aanslag op de bestaande infrastructuur. Welk antwoord heeft de politiek?
 
 
Houd dewebsite in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en neem gerust contact op voor meer informatie.

We kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,


Loïse Cammeraat
Programma manager

loise.cammeraat@nt.nl 
​​​





 
Havendebat Amsterdam 2022 wordt georganiseerd door NT in samenwerking met Port of Amsterdam en ORAM