Quest nieuwsbrief
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Kun je koemelk beter vervangen door plantaardige melk?

We drinken steeds meer plantaardige melk, gemaakt van bijvoorbeeld soja en haver. Maar hoe blij wordt je lichaam als je zuivel vervangt door dat soort melk? En is die nepmelk wel echt goed voor het milieu?

 
 
Quest
 

Word je gelukkiger van een open relatie?

Hoe gaat het met stellen die de monogamie hebben afgezworen? Nou, eigenlijk heel goed. Niet meer dan een paar procent van de bevolking kiest voor een dergelijke constructie, maar de meeste onderzoeken laten zien dat het prima bevalt.

 
 
Quest
 

TEST: Ben jij verslavingsgevoelig?

Of je verslavingsgevoelig bent, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van je genen, die bepalen hoe het beloningssysteem in je hersenen werkt. Maar ook een bepaalde persoonlijkheid en de dingen die je meemaakt, kunnen je gevoeliger maken voor verslaving.

 
 
Quest
 

Waarom is Prinsjesdag op de derde dinsdag van september?

Op Prinsjesdag maakt de regering de plannen voor het komend jaar bekend. Ook is het de officiële eerste dag van het politieke werkjaar. Maar die dag was niet altijd in september. Wat dacht je van de derde maandag van oktober? 

 
 
Quest
 

Ooit kon je in Nederland op straat een olifant tegenkomen

Vroeger kon je tenminste nog eens een olifant tegenkomen op straat. Die tijd is voorbij, maar gelukkig hebben we de foto's nog.

 
 
Quest
 

Korting op de leukste tijdschriften

Je krijgt nu tot 36% korting op 23 toptijdschriften zoals Quest, National Geographic, JAN, Vogue, Runner's World en ELLE. Wees er snel bij, want het aanbod is beperkt geldig. 

 
 
Quest
 

Zijn E-nummers nou goed of slecht voor je?

Wil je gezond leven, dan moet je volgens sommigen natuurlijk eten. Een dieet vol E-nummers hoort daar niet bij. Want dat is maar ongezonde, kunstmatige troep. Zeggen ze. Zit daar iets in?