HBO GO, gratis films en meer...

5 years ago
  • Html
  • Text
Gratis films en series kijken t.w.v. €50,- in december!
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
HBO GO, gratis films en meer!
JimJam, stimulerend voor jonge kinderen!
Gratis films en series kijken t.w.v. €50,- in december
Krijgt uw favoriete ‘app’ een plek op het Portaal van Zeeland?
Met BravaNL Klassiek naar concert New College Oxford?
December: 3FM Serious Request, TOP2000, XLnt Radio
Fox Sports International voor alle digitale kijkers
HBO GO
JimJam, stimulerend voor jonge kinderen!

JimJam, stimulerend voor jonge kinderen! JimJam is een televisiekanaal voor kinderen van 1 t/m 6 jaar en hun ouders/verzorgers. JimJam is de ideale begeleiding bij de opvoeding, de zender verstrekt een stimulerende, leuke en veilige omgeving voor jonge kinderen. JimJam vertoont ‘s werelds meest favoriete kinderprogramma’s, zoals Thomas de Stoomlocomotief TM, Bob de Bouwer TM, Barney & zijn Vriendjes TM, Angelina Ballerina TM, Brandweerman Sam TM en Pingu TM.

Meer over de zender van de maand

Gratis films en series kijken t.w.v. €50,- in december

Wilt u ook graag Interactieve TV van DELTA ontvangen? En genieten van heel veel films en series tijdens de gezellige wintermaanden?  In december krijgt u bij aanschaf van een nieuwe Interactieve HD-ontvanger (HUMAX HD- FOX C) een Videoland actiecode t.w.v. maar liefst €50,-. Ga snel naar één van de DELTA TV Dealers bij u in de buurt.

DELTA TV dealers

Krijgt uw favoriete ‘app’ een plek op het Portaal van Zeeland?

Krijgt uw favoriete ‘app’ een plek op het interactieve
tv-kanaal Portaal van Zeeland? Vertel ons daarom welke ‘Zeeuwse app’ u het liefste aan het Portaal van Zeeland toevoegt en maak kans op één van de 25 interactieve HD ontvangers van HUMAX (type HD-FOX C) ter waarde van € 199,- én €50,- huurtegoed van Videoland!

Wij laten ons graag verrassen door ideeën voor een geheel nieuwe app. U kunt uw app tot 2 januari 2014 aan ons doorgeven.

Mijn favoriete app

 
 
Met BravaNL Klassiek naar concert New College Oxford?

Op zondag 15 december (15.30 uur) geeft het top-jongenskoor van New College Oxford een feestelijk kerstconcert in de Grote of Sint-Jacobskerk te Vlissingen. Het koor zingt traditionele Engelse carols, aangevuld met kerstmotetten van Thomas Tallis, Giovanni Pierluigi da Palestrina, Jan Pieterszoon Sweelinck en Johann Sebastian Bach. BravaNL Klassiek stelt i.s.m. met Organisatie Oude Muziek 2 vrijkaarten beschikbaar. Interesse?

Doe mee en wie weet zie jij dit fantastische koor in levende lijven!

December: 3FM Serious Request, TOP2000, XLnt Radio
Ook dit jaar zijn 3FM Serious Request en de TOP2000 door alle digitale kijkers van DELTA te ontvangen. Serious Request is van 18 t/m 24 december te bekijken via 101TV (kanaal 39), terwijl de TOP2000 van 25 t/m 31 december gevolgd kan worden op Cultura24 (kanaal 40). Als extra cadeautje in deze gezellige decembermaand kunnen alle digitale abonnees van DELTA ook nog eens genieten van de genrekanalen van XLnt Radio (kanaal 940 t/m 991).
 
 
FOX Sports International voor alle digitale kijkers
Van 30 november tot en met 9 december zijn twee van de vijf FOX Sports kanalen door alle digitale kijkers van DELTA gratis te ontvangen onder de noemer ‘Grenzeloos Genieten’. Het gaat om de kanalen van Fox Sports International, waar de internationale wedstrijden te zien zijn (zoals de Premier League en NFL). Te ontvangen via de kanalen 422 en 424.
HBO GO
Nieuw voor klanten met HBO: nu ook de films en series van HBO op jouw laptop, tablet en smartphone kijken wanneer je dat wilt met HBO GO! Ga naar www.hbogo.nl of download de mobiele app en registreer jezelf om direct gebruik te kunnen maken van deze online on demand service!
 
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/tv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2013 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

Delta.nl

Categories: Energy | Energy companies
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019