Hé schoolleider, heb jij je formatie al rond?

Juni is dé maand waarin schoolleiders er alles aan doen om hun formatie voor het komende schooljaar rond te krijgen. Zal je zien, net op dat moment geeft die fantastische leerkracht aan naar een andere school te gaan. Of je loopt helemaal vast bij de vervanging van die doorgewinterde bovenbouw-coördinator die in het najaar met pensioen gaat. Hoe los jij dat op? Doe mee aan deze peiling en geef AVS de informatie zodat wij – bij politiek en in de media - aandacht kunnen vragen voor deze problematiek. In september peilen we dit nog een keer, ter vergelijking.

Ze is het hart van de helpdesk, redder in nood van schoolleiders die het even niet meer weten of gewoon zitten te springen om praktische raad. Geen vraag is te gek, geen kwestie te ingewikkeld. Je kunt altijd een even kundig als voortvarend antwoord van haar verwachten met oog voor jou als mens. Maak kennis met Danielle Bult van onze helpdesk.

Standpunt doorstroomtoets in de maak

De commissie onderwijs van AVS, waarin twaalf schoolleiders uit alle delen van Nederland zitten, is op dit moment een standpunt aan het ontwikkelen met betrekking tot de doorstroomtoets en het schooladvies. Aanleiding daarvoor zijn de ervaringen van schoolleiders met de doorstroomtoets en de vraag of AVS hier niet duidelijker positie zou moeten kiezen.

Masterclass
Je begrijpt toch wat ik bedoel?!

Word een meester in de communicatie en breng je boodschap ondubbelzinnig over. In de masterclass Je begrijpt toch wel wat ik bedoel?!  zoomen we in op twee belangrijke instrumenten binnen de communicatie: je tone of voice en je lichaamstaal. Docent Maike Pollaert, onderwijskundige en theaterregisseur, reikt je technieken aan uit de theaterwereld om jouw boodschap kracht bij te zetten. Deze masterclass kun je maandagmiddag 9 december bijwonen.

Nieuws


Advertenties

Vacatures


Disclaimer
Ondanks het feit dat AVS zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze e-mail en zij daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kan zij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Uitgebreide disclaimer