CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

We dromen nog even na...
Hi ,

Wauw, wat hebben we een gave maand achter de rug!
De Crime Compagnie is een leuke samenwerking aangegaan met het tijdschrift Wendy. Op de Huishoudbeurs stonden we met een stand op Wendy's Wereld. De zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke, die schrijven onder het pseudoniem Eva Nagelkerke, hebben daar hun nieuwste boek gepromoot: Niet mijn droom. Iedere dag waren ze even aanwezig om te signeren en te kletsen met alle thrillerliefhebbers.

 

Niet mijn droom stond afgelopen maand in de Hebban top 5 en heeft al een aantal mooie 5-sterren reviews mogen ontvangen. Zoals deze: 
"Voor ons was het absoluut een “puntje van de bank”-boek en wij lazen ‘m allebei in één zucht uit." @deleeszusjes

"De plot wordt rustig opgebouwd en bevat een enkele twist die je even naar adem laat happen. Het einde is een laatste prachtige twist die je het boek met een zucht dicht laat klappen." @Bianca Rijsdijk

Niet mijn droom was ook zeker een thriller die ik in een zucht uitlas. Het ene moment kabbelde het rustig voort, het andere moment raasde je naar een plottwist. En wanneer je denkt dat het voorbij is, komt Nagelkerke nog even met een hartverscheurend einde aanzetten. Lezen dus!
Naast Niet mijn droom kan er nog veel meer op je boekenplank. Lees hieronder mijn leestips voor deze maand. 

Heel veel leesplezier!

Sarina

Op je boekenplank

'Ingrid Oonincx kan zich meten met Saskia Noort en Esther Verhoef!' Michel Buitelaar, boekhandel Buitelaar

Mediaproducer Liz, zangeres Robin en de onlangs vader geworden Jonathan hebben één belangrijke overeenkomst: hun slapeloosheid zorgt voor grote problemen in hun leven. Uitgeput en ten einde raad melden ze zich aan voor een experimentele  slaaptherapie in een voormalige abdij. Wanneer er een dode valt, ontdekken ze dat ontsnappen uit het klooster onmogelijk is. 

Wakker verschijnt op 27 maart: Reserveer hier

'Het woord 'verkeerd' of 'verkeerde' krijgt na het lezen van deze thriller een hele andere betekenis.'  Veroniques Boekenhoekje

Amelie wordt ontvoerd door een man met een angstaanjagend masker op. Ze snapt niet waarom de ontvoerder juist háár moest hebben. Is het hem te doen om losgeld van haar rijke vader? Of heeft haar ontvoerder zich vergist en is zij simpelweg het verkeerde meisje?

Het verkeerde meisje staat op de Hebban Thriller Shortlist! Lees nu

'Op het laatst was het zo gruwelijk spannend, dat ik bijna vergat te ademen.' Book2musch

Birgit Zilver is een succesvolle arts in haar eigen vruchtbaarheidskliniek. Wanneer haar ex-vriend Sander vraagt of ze hem en zijn vrouw Annabel wil helpen met hun kinderwens, is ze zo overrompeld dat ze toestemt. Daarna krijgt ze te maken met heftige bedreigingen en raakt ze de controle over haar leven kwijt. In een wanhopige poging om de regie weer terug te krijgen, maakt Birgit een grove inschattingsfout.

Lees nu Een lege plek van Sophie Wester

Deze boeken komen er heel snel aan... zet ze op je lijstje! 
Een thriller en kookboek ineen. Marja West schreef samen met haar dochter, chefkok Anna Bontekoe het spannende Het zal nooit meer kaviaar zijn
Het zal nooit meer kaviaar zijn - releasedatum 5 april

Dit voorjaar lees je de nieuwe thriller van Loes den Hollander! Twee scheidingen...en een onverwachte gebeurtenis. Wie wilde nu eigenlijk afrekenen met wie? Geloof mij nooit kruipt onder je huid en laat je niet meer los.
Geloof mij nooit - releasedatum 12 april

De nieuwe thriller van Linda Jansma zorgt voor slapeloze nachten. 30 jaar geleden verdween een baby. Wat heeft vlogger Ruby hiermee te maken?

Zwarte leugens - releasedatum 3 mei

Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2023 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.