Ook dit jaar weer partner van The Voice Senior!
Lees online  |   Afmelden
                                                         
Hans Anders
Afspraak maken
Hans Anders is ook dit jaar weer partner van The Voice Senior en daar zijn we trots op! Het programma zit vol kandidaten voor wie muziek én goed horen héél erg belangrijk zijn. Geldt dat ook voor jou? Bescherm je gehoor dan met gehoorbescherming, kant en klaar óf maat voor je gemaakt.  
Bekijk alle gehoorbescherming
of maak een afspraak voor gehoorbescherming op maat
 
Zwemdoppen
Bestel direct
Festivaldoppen
Bestel direct
Werkdoppen
Bestel direct
Bekijk alle gehoorbescherming
meer info over gehoorbescherming op maat
 
Monturen in de winkel passen
50% korting op je complete bril
En als we zeggen 50%, dan bedoelen we ook écht 50% op álles. Ook als je kiest voor een merkmontuur, extra coatings of voor de meest comfortabele varifocusglazen. En zelfs als je extra dunne glazen nodig hebt.
Bekijk de collectie
SALE! 25% korting op zonnebrillen
Tijdelijk krijg je 25% korting op een zonnebril zonder sterkte. Bestel je zonnebril direct in onze webshop of kom langs in één van onze winkels!
Bestel direct
ACTIEVOORWAARDEN
Brilacties gelden t/m 29 september 2019 in alle Nederlandse Hans Anders winkels, bij aankoop van een complete bril. De actie '50% korting' is ook geldig in de webshop (alleen enkelvoudige brillen). De zonnebrilsale geldt op zonnebrillen zonder sterkte. Ray-Ban® zonnebrillen doen niet mee met deze actie. Acties zijn niet geldig i.c.m. andere acties of voordeelregelingen. Bekijk de actievoorwaarden van alle acties op hansanders.nl/acties
Hans Anders Veelgestelde vragen  |  Doorsturen  |  Afmelden
Volg ons op:

Ingeschreven e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com