Heb je moeite met je marketing? Dan is dit een aanrader..

4 years ago


Text only:

Hi John

ik wil graag iets met je delen omdat ik er zo enthousiast over ben. 
Op 9 en 10 oktober doe ik mee
aan een bijzonder event. De Hartverwarmende Marketing 2 daagse. Het belooft zo leuk en goed te worden dat ik je er graag op wil attenderen. Voor jouzelf of anders misschien voor iemand die je kent.
De Hartverwarmende 2 daagse is interessant voor je als je een zelfstandig dienstverlener bent en moeite hebt met het vertalen
van jouw kennis en expertise in voldoende klanten en omzet.

Om dat te kunnen bereiken zul je de juiste marketingtechnieken moeten inzetten. En dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om klanten aan te trekken. Maar het gaat pas voor je werken als je de dingen doet die echt kloppen bij wie JIJ bent en waar JIJ voor staat. 

Dan wordt je marketing hartverwarmend. Marketing die niet alleen goed werkt, maar ook goed voelt.

Dit onderwerp gaat mij erg aan het hart. Ik heb zelf namelijk erg lang geworsteld met
marketing. Ik had er nogal een weerzin tegen en deed er lange tijd dan ook nauwelijks iets aan. Ik had het idee dat als ik mijn werk maar heel erg goed zou doen dat de klanten vanzelf wel zouden komen. Maar helaas werkt het niet zo. Er is meer nodig.

In eerste instantie schoorvoetend ben ik me in marketing gaan verdiepen. Ik volgde allerlei workshops en uiteindelijk ook een intensieve jaartraining. Ik heb heel veel interessants geleerd, maar lang niet alles paste bij mij. Ik realiseerde me dat ik mijn eigen manier van marketing doen moest vinden. 

Dat was niet makkelijk. Maar gelukkig zijn er mensen op mijn pad gekomen die mij hebben geholpen mijn weg in marketingland te vinden. Een van die mensen is
Ellen de Dreu. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor.

Nu organiseert Ellen de Dreu dit bijzondere event. Ze bracht een geweldige ploeg van maar liefst 16
marketingspecialisten bij elkaar. Ieder met zijn of haar eigen expertise. Ik ben er supertrots op dat ze ook mij gevraagd heeft mee te doen en om een workshop spreken & presenteren te geven.

En nu is het bijna zover. Op 9 en 10 oktober staan we klaar om JOU te helpen om de manier van marketing uit te vinden die bij JOU past. En we helpen je een glashelder actieplan op te stellen waarmee je zelf direct aan de slag kunt.

Het programma bestaat uit diverse workshops naar keuze, (interactieve) presentaties, volop gelegenheid tot 1 op 1 coaching en een paar hartverwarmende verrassingen. Alles wat we aanbieden is bedoeld om jou te helpen grote stappen te maken.

Enne.. vrees niet, we gaan je niet bedelven met verkooppraatjes zoals dat zo vaak op marketingevents gebeurt. Je krijgt echte waarde.

Het event wordt gehouden in de mooie, bosrijke omgeving van Lunteren. Er zal goed voor je gezorgd worden met drankjes, hapjes, lekkere lunches, een heerlijk diner en een feest als afsluiting.

Maar dat is nog niet alles. Ook na de tweedaagse blijven we je steunen en helpen we je om je actieplan ook echt uit te gaan voeren. Deelname aan deze tweedaagse betekent namelijk dat je automatisch toegang krijgt tot een online community waar je nog een jaar lang terecht kan met al je marketingvragen.

Heb ik je enthousiast of nieuwsgierig gemaakt? 

Op www.hartverwarmendemarketing.nl vind je meer informatie.

Let op er is een vroegboekkorting. Als je je aanmeldt voor aanstaande vrijdag 5 september 23.59 uur krijg je 100 euro korting. Klik hier om je aan te melden.

Heb je nog vragen of twijfel je of deze 2 daagse is wat jij nu nodig hebt? Stuur me een mailtje, dan neem ik snel contact met je op en geef ik je een eerlijk advies.

Hartelijke groet,

Jacqueline Hulleman

sprekenzonderstress.nl

Jouw verhaal vrijuit de wereld in!


PS

Misschien ken je andere mensen in je omgeving voor wie deze info interessant is? Zou je hen dan deze mail willen doorsturen? Dank alvast!
Jacob van Lennepstraat 96 d, Amsterdam, 09 1053 JN, NETHERLANDS
Unsubscribe | Change Subscriber Options

Enjoybalance.nl

Categories: Inspiration | Personal Development
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019