Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Diefstalpreventie en afwezigheidstoezicht

Zomer. Vakantie. Eindelijk op reis! Je gaat er een tijdje tussenuit en je laat je dagelijkse leven achter... maar ook je huis. De zomervakantie is een periode waarin woninginbraken vaker voorkomen. Maak je woning, samen met de politiezone Grens, klaar voor je afwezigheid. Zo kan je met een gerust hart op reis vertrekken. Een inbraak kan je nooit helemaal uitsluiten. Maar je kan het de inbreker wel heel wat moeilijker maken.

Lees meer

Gezocht: deskundige communicatie

De gemeente zoekt versterking. Een extra kracht die onder anderehet W-tje, de sociale media ende website met een vlotte pen en digitale kennis kan voeden.Ben jij een echte communicatiegoeroe? En beschik je over een bijzondergrafisch talent?Dan ben jij de deskundige die we zoeken! Je kandidatuur indienen kan nog tot 7 augustus 2017.

Lees meer

Dienst burgerzaken namiddag gesloten

Op donderdag 27 juli volgen de medewerkers van de dienst burgerzaken een bijkomende opleiding over het "digitaal loket". Daarom zullen de loketten op het gelijkvloers die dag in de namiddag gesloten zijn. Je kan er wel terecht in de voormiddag of op andere dagen tijdens de normale openingsuren. De andere diensten in het gemeentehuis zijn wel gewoon open!

Lees meer

Duatlon De Notelaar

Het is alweer de veertiende recreatieve duatlon van buurtschap De Notelaar. Deze gaat door op vrijdag 21 juli in Sportpark De Dorens, Brechtseweg Loenhout. De mini duatlon voor de kleinsten start vanaf 13 uur en de duatlon voor personen vanaf 12 jaar om 16 uur. De deelnemers van de duatlon zullen 5 km lopen, 20 km fietsen en opnieuw 2 km lopen.

Lees meer

Loenhout Zomert in augustus

Loenhout Zomert op donderdag 3, 10 en17 augustus opFeestweide De Dorens (L).Kom luisteren naar gratis avondconcerten in gezelschap van vrienden en familie. Iedere avond is er om 19 uur kinderdisco met Lompi en Zompi. Daarnaast is er voor de volwassenen muziek van discobar Eugene, Vuil Talloor, Corneel - Nanske en Louise, Iese/Daase, Usual en Audioshakers.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be