Bespaar tot 35% met de dierendag deals! | En we hebben geheime informatie voor jou...
Logo Medpets
Stem op Medpets voor Website van het Jaar 2024!

Heb jij al een cadeautje voor je huisdier? 🎁

Bespaar tot 35% met de dierendag deals!


Het enthousiasme van jouw huisdier is niet meer te stoppen. Dit is heel begrijpelijk, want dierendag staat voor de deur! Dé dag waarop ieder huisdier eens flink in het zonnetje gezet wordt. Onze tip: ga nu al op zoek naar een leuk cadeautje zodat je zeker weet dat je er op tijd bij bent. Zeker met onze dierendag deals loont het om nu al op zoek te gaan naar de perfecte verrassing. Bekijk alle dierendag deals op één plek. Wees er snel bij, want dierendag wil je niet missen!

Bekijk alle deals

👀Psst, we hebben geheime informatie voor jou...

De Medpets-dagdeals komen eraan


Dit moest eigenlijk nog geheim blijven, maar voor onze nieuwsbrieflezers willen we graag iets extra's bieden. Daarom verklappen we alvast dat je vanaf maandag t/m donderdag kan profiteren van spetterende dagdeals. Zo ben jij als eerste op de hoogte. Maar let op: iedere deal geldt maar 1 dag!

Vind de dagdeals

Cadeautip 1: speelgoed!🏀

Leuk, interactief én uitdagend


Een cadeautje dat leuk is, zorgt voor meer interactie tussen baasje en huisdier, en biedt ook nog eens extra uitdaging. Dit klinkt als een perfect idee, toch? Een nieuw speeltje is niet voor niets één van de meest gekochte cadeautjes. Speelgoed biedt alleen maar voordelen, en het ziet er ook nog eens leuk uit. Bekijk ons aanbod!

Bekijk hondenspeelgoed
Bekijk kattenspeelgoed

Ballen

Bestel nu

Knuffels

Bestel nu

Vulspeelgoed

Bestel nu

Catnip speelgoed

Bestel nu

Cadeautip 2: snacks!🦴

Onmisbaar op dierendag


Altijd garantie op succes bij jouw harige vriend. Met een overheerlijke snack win je bijna altijd ieder huisdier voor je. Daarom is een snack natuurlijk een onmisbare verrassing op dierendag. Ga jij voor een oude vertrouwde lekkernij, of zie jij dit als unieke kans om iets nieuws te proberen?

Snacks voor honden
Snacks voor katten

🤩 Uitgelichte dierendag deals

Zo weten we zeker dat je deze deals niet misloopt

20% korting op alle Vetality voedingen

Bekijk nu
Trivet

20% korting op alles van Adimere

Bekijk nu

20% korting op Hill's Science Plan

Profiteer snel van deze toffe deal!


Deze populaire voedingslijn shop je tijdens de dierendag deals met 20% korting! Hill's Science Plan legt de focus op het maken van voer met de perfecte balans voor ieder huisdier. Want een goede balans betekent een goede gezondheid. En voer moet niet alleen lekker zijn, maar ook gezond! 

Shop nu met korting