Aanstaande zondag 18 december geopend!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

Dé set voor de ultieme kerstvibes

Deze sprankelende Sparkle set van Horsegear is helemaal passend bij de tijd van het jaar. Haal je paard uit de box met het fijne halster en bijpassende halstertouw en maak hem daarna klaar voor de training in deze complete set met een zadeldek, oornetje, bandages & onderlappen.

Sparkle your own way! ✨

We hebben weer onwijs leuke, nieuwe items binnen gekregen. Bijvoorbeeld de Hengstenkalender, wie kijkt er nu niet graag naar deze prachtige paarden?! Een mooier kerstcadeau is er niet. En de Bottle-Holder, een handige magnetische ring welke je aan de staldeur klikt, waar je gemakkelijk jouw fles Superstar Shine in hangt. En last but not least: de EHBO kist van Effol, deze mag zeker niet in jouw kast ontbreken! 

Alle nieuwe items vind je hier

20% op bijna al je aankopen

We vieren ons feestje van het 20ste filiaal nog eventjes door. Jij profiteert daarom nog een paar dagen van 20% korting op bijna alles. Perfect dus om nu nog snel de laatste kerstcadeautjes in te slaan. 

Shop met 20% korting

Vlog: Opening Den Bosch met Robin Cooijmans

We hebben een nieuwe samenwerking met... Robin Cooijmans! Hij is misschien nog wel blijer met de komst van ons nieuwe filiaal in Den Bosch dan wijzelf, want deze zit om de hoek van zijn stal. Hij kwam met de opening een bezoekje brengen en neemt jou mee in zijn vlog. 🎥

Vlog opening Den Bosch

Epplejeck's Adventkalender

30% korting op HV POLO

Alleen vandaag shop jij de wintercollectie van HV POLO met maar liefst 30% korting. De vraag is dus niet of je wat gaat kopen, maar wat je gaat toevoegen aan jouw garderobe. 

HV POLO
Extra openingstijden
Ruilen en retourneren