Heb jij de EHBO app gebruikt?

3 years ago


Text only:

Wordt deze mail van Het Nederlandse Rode Kruis niet volledig getoond, klik dan hier.
 
 
Heb jij de EHBO app gebruikt? Laat het ons weten!
27 mei 2015
 
Heb jij de EHBO app gebruikt? Laat het ons weten!

We zijn benieuwd of je de EHBO app al hebt gebruikt en wat je ervaring is. Laat het ons weten door via onderstaande link een aantal vragen voor ons te beantwoorden.
Het beantwoorden van de vragen is volledig anoniem. In de volgende EHBO nieuwsbrief zullen wij de resultaten met je delen.


Alvast bedankt voor je hulp!


Klik hier om mee te doen 


Vooraankondiging: update EHBO app juni 2015

De EHBO app krijgt in juni 2015 weer een belangrijke update. We hebben de AED functie in de EHBO app verbeterd. Het is straks voor alle app gebruikers mogelijk om AED apparaten aan te melden in de app en eenvoudig eventuele wijzigingen aan ons door te geven.


Uiteindelijk doel: alle AED's in Nederland op onafhankelijke wijze in kaart brengen. Houd je telefoon in juni in de gaten voor deze belangrijke update!


Waarom is deze update zo belangrijk?
Iedere week krijgen 300 mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand*. De overlevingskans van een slachtoffer neemt toe als binnen 6 minuten wordt gestart met hartmassage en zo snel mogelijk de Automatische Externe Defibrillator (AED) wordt gebruikt. Om ervoor te zorgen dat je in een noodsituatie zo snel mogelijk de dichtsbijzijnde AED kunt vinden streven we ernaar om alle AED apparaten in Nederland in kaart te brengen.


Wat is een Automatische Externe Defibrillator?
Een automatische externe defibrillator (afgekort met AED) is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt voor het reanimeren van een persoon. De AED dient op een geautomatiseerde manier een elektrische schok toe met als doel een gestoord hartritme te stoppen, waardoor het hart weer in een normaal ritme gaat kloppen.


*Bron: www.hartstichting.nl


 
 
 
Volg het Rode Kruis op:

Afmelden
| Doorsturen | Wijzig e-mailadres | Privacy statement

Rodekruis.nl

Categories: Business goods Charity | Funds Hobby | Leisure Care | Help | First Aid
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018