Deze spieren groeien het snelst door creatine.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

OP DE COVER

Memphis Depay: 'Mijn leven loopt niet zoals ik wil'

Memphis Depay (26) is dé spits van Oranje, speelt de sterren van de hemel in de Franse competitie, heeft een serieuze carrière als artiest, bracht onlangs zijn eerste kledinglijn uit en staat nu op de cover van het fitste blad van Nederland. Hoe flikt hij het toch allemaal? Wij spraken hem over zijn blessure, zijn jeugd en zijn levenspad. 

 
 
Men's Health
 

VOEDING

Deze spieren groeien het snelst door creatine

Als je creatine gebruikt kunnen bepaalde spieren uitschieten, blijkt uit onderzoek. Dit hoeft uiteraard helemaal geen slecht nieuws te zijn. Lees maar even mee. 

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Door deze workout verzuren je kuiten harder dan bedorven melk

Kuiten kunnen de meest hardnekkige spiergroepen zijn als het op groei aankomt. Toch doen de meeste mensen maar één of twee oefeningen aan het einde van een training. Wat nou als je eens een volledige sportsessie aan je kuiten wijdt?

 
 
Men's Health
 

VOEDING

Waarom uien je testosteron een boost geven

In het verleden hebben wetenschappelijke onderzoeken ontdekt dat uien je testosteron een boost geven. Ja, je leest het goed. Dit bolgewas is niet alleen goed voor je traan- en gasproductie, maar ook voor je testosteronproductie. Maar hoe zit dat eigenlijk?

 
 
Men's Health
 

LIFESTYLE

Dit schijnt het perfecte salaris te zijn voor optimaal levensgeluk

Wetenschappers van de Princeton University, keken hoeveel geld mensen nodig hebben om gelukkig te zijn. In het algemeen denken we dat je gelukkiger wordt naarmate je inkomen stijgt, maar dat blijkt niet helemaal te kloppen.