CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Hi

Tijdens mijn vakantie heb ik deze thrillers verslonden. Ik nam ze mee in mijn digitale koffer (e-reader). Zet deze titels ook op jouw lezen-lijstje! Je vliegt erdoorheen. 😉

- De bonusmoeder - Inge van Prooijen
- De belofte - Merel Disselkoen
- Campinggasten - Liz Ouwens 
- Wraaklust - Saskia M.N. Oudshoorn
- Het clubboek van september (TOP SECRET)

Veel leesplezier en fijne vakantie!

Sarina van De Crime Compagnie


Klik hier om alle titels van De Crime Compagnie te bekijken.
Wist je dat we ook een boekenclub hebben? 

Bekijk alle titels

De bonusmoeder | Inge van Prooijen
Nena is bonusmoeder. Maar niet iedereen is blij met haar komst...

Nena trekt in bij haar vriend Diederik en zijn driejarige zoontje Benjamin. Maar niet iedereen is blij met haar komst. Zowel haar schoonmoeder als de ex van Diederik zien haar liever weer gaan. Als haar geschiktheid als bonusmoeder in twijfel wordt getrokken en er vreemde dingen gebeuren, komt haar relatie met Diederik onder druk te staan. Nena voelt zich genoodzaakt om terug te vechten, maar wie is nu precies haar vijand?

Lees nu

De belofte | Merel Disselkoen
Op achttienjarige leeftijd verliest Mia haar moeder aan kanker, waardoor ze er als jongvolwassene alleen voor staat. De belofte die ze op het sterfbed van haar moeder doet, is het begin van een zoektocht naar haar vader die ze nooit heeft gekend. 

Wanneer Mia is afgestudeerd, reist ze als fotografe naar township Kraalwater in Zuid-Afrika. Daar lijkt een onverwacht spoor Mia door afgelegen Afrikaans gebied naar haar vader te leiden. Totdat ze de dood in de ogen kijkt en erachter komt wat haar moeder al die jaren heeft verzwegen.

Lees nu

Campinggasten | Liz Ouwens
Hoe goed ken jij je partner?

In het bos naast een camping wordt het lichaam van Lina gevonden. De omstandigheden zijn merkwaardig. Ze hangt zonder kleding aan een touw. Haar vriend Sander, eigenaar van de camping, is de hoofdverdachte. Maar is Lina wel vermoord?

Sander komt erachter dat hij eigenlijk maar weinig weet van Lina’s verleden en gaat op onderzoek uit. Maar niet alleen Lina had geheimen. Ook Pepijn, Lina’s minnaar, verzwijgt belangrijke informatie…

Lees nu

De leden van De Crime Compagnie Club lezen deze maand de nieuwe spannende roman van Saskia.
Wraaklust | Saskia M.N. Oudshoorn

Ook goede mensen maken foute beslissingen.

Keet de Beijl lijkt het eindelijk allemaal voor elkaar te hebben: ze is getrouwd met de succesvolle voetbaltrainer Sijmen Verlaat, ze woont in een prachtig huis, is mede-eigenaresse van een luxe kledingzaak en ze bezit een vakantiehuis op Ibiza. Haar perfecte leven komt abrupt ten einde wanneer Sijmen in zijn auto verongelukt. Het lijkt een noodlottig ongeval, totdat forensisch rechercheur Fedde Laakman een onderzoek begint. Plotseling is alles en iedereen verdacht. Ook Keet…

Verschijnt 2 september

Lees nu

Wil jij ook iedere maand genieten van een spannend boek? Meld je aan voor onze boekenclub. We sturen dan aan het begin van iedere maand onze nieuwste thriller naar je toe. Dit is een gloednieuwe thriller die pas een maand later bij de boekhandel verschijnt.

Het eerst volgende clubboek wordt verstuurd vanaf 2 september. Van welke auteur het clubboek is blijft geheim totdat deze op de mat valt... Maar we geven een hint hierboven. ;) Het zou zomaar eens de nieuwe thriller van ... kunnen zijn. 

Als lid van De Crime Compagnie Club heb je extra voordeel!

  • Als eerste de nieuwste Crime Compagnie-thriller in huis
  • Korting! Slechts 15,- per maand i.p.v. 21,99 (maandelijks opzegbaar)
  • Geen verzendkosten!* (m.u.v. Belgische Abonnees)
  • Welkomstcadeau Campinggasten | Liz Ouwens (t.w.v. 21,99)
  • Leuke extraatjes

Meld je aan voor 1 september om het clubboek van augustus te ontvangen en krijg de thriller van Liz Ouwens - Campinggasten als welkomstcadeau

Join the club
Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2024 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.