Kan je deze nieuwsbrief vanwege je e-mailinstellingen niet goed bekijken? Klik hier!
 
Omdenken
 
Heb jij een probleem?

Dan kan je volgens mij twee dingen doen. Of je leert hoe je het zelf om kunt denken door onze training te volgen of je stuurt hem in voor nieuwe filmpjes in de reeks Berthold geeft antwoord.

Althans, dat is waar we het met je over willen hebben in deze mail.
Training Omdenken

Heb jij behoefte aan nieuw gereedschap om problemen mee te lijf te gaan? Heb jij een nieuwsgierige geest en ben je bereid om alles (vooral je eigen vraagstukken) met plezier en een glimlach te onderzoeken? Dan zou je je echt eens een dag in het omdenken onder moeten dompelen.

We organiseren in 2017 weer vier vrijdagen een Training Omdenken in Den Dolder. De eerste is op vrijdag 13 januari en er zijn nog een paar plekken vrij. Inschrijven kan hier.
Berthold geeft antwoord

We maken al een tijdje filmpjes waarin Berthold antwoord geeft op jullie vragen en problemen vanuit het omdenken benadert. Maar onze problemen zijn op! Hebben jullie nog vragen en problemen waar je graag een antwoord van Berthold op wilt? Stuur ze op!

Een paar voorbeelden ter inspiratie:
Hoe ga je om met mensen die klagen?
Omdenken in opvoeding, betekent dat geen grenzen meer stellen?
Waarom is het bij een conflct niet handig om te contrasteren?

Deel dus snel jouw vragen en problemen met ons door op deze mail te antwoorden en wie weet beantwoordt Berthold hem straks in een filmpje.
Wij hebben ook een probleem

We waren iets te enthousiast met het opruimen van ons nieuwsbriefsysteem en hebben per ongeluk mensen uitgeschreven die daar niet om gevraagd hebben. Oeps! Mocht jij sinds kort om 7.00 uur ´s ochtends niet meer wakker worden met een verse Omdenker van de dag in je mail (en dat dus wel heel graag willen), meld je dan opnieuw aan via onze website.
   
 

Berthold geeft antwoord

 
omdenken Omdenken.nl | Contact nieuwsbrief Afmelden nieuwsbrief twitter Volg ons op twitter
Ja-maar®
Ja-maar website | alle omdenkers | webshop
Copyright 2016 Ja-maar | Site by Zaphyrion.nl | Design by Droomlab.nl