GRATIS TOILETTASJE BIJ BESTEDING VANAF € 40
Bekijk online
SALE   GEZICHT   BODY   GEUREN   MAKE-UP   WINKELS
WORD OOK MEMBER VAN DE LOVE YOUR BODY CLUB™!
JE ONTVANGT GRATIS 50 PUNTEN ALS JE NU MEMBER WORDT!
NIEUW
SWEAT MORE WORRY LESS: Lash & Brow Sport
SHOP NOW
ZOEK MIJN WINKEL
 
LASH SPORT
Eindelijk een waterproof mascara die ervoor zorgt dat je wimpers mooi blijven zelfs na een intensieve work-out.
Lash Sport is sterk gepigmenteerd en geeft volume en lengte.
SHOP NOW
 
 
BROW SPORT
Deze waterbestendige, zweetbestendige wenkbrauwpen past in een actieve levensstijl, en is perfect voor ‘on-fleek’ wenkbrauwen. Dankzij de schuin afgesneden viltpunt kun je er heel precies mee werken.
SHOP NOW
 
SHOP NOW
ONLINE I MOBILE I IN-STORE
PRIVACYVERKLARING I CONTACT
ENRICH NOT EXPLOIT
©2018 THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC
GEREGISTREERD HANDELSMERK VAN THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC ™ EEN HANDELSMERK VAN THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

* 1 GRATIS ‘FOREVER AGAINST ANIMAL TESTING’-TOILETTASJE:

Online : BIJ BESTEDING VANAF € 40. Geldig van 17/07/18 t/m 27/08/18 met de code : giftnl

Dit tasje bevat een Shea Shower Cream 60 ml, een Banana Truly Nourishing Shampoo 60 ml en een Shea Hand Cream 30 ml. De totale waarde is € 18,50. 
De NIEUWE PRODUCTEN en de producten in SALE, tellen mee voor het minimale bestedingsbedrag van € 40.
Zolang de voorraad strekt. Niet geldig in combinatie met andere online aanbiedingen. 1 toilettasje per persoon. Niet geldig in de winkel. Niet geldig in de outlets en de Hudson’s Bay Corners. De inhoud van het toilettasje kan variëren op basis van beschikbare voorraad.

In de Winkel : BIJ BESTEDING VANAF € 40 Geldig van 17/07/18 t/m 27/08/18 in alle reguliere winkels van The Body Shop® in Nederland. 

Dit tasje bevat een Shea Shower Cream 60 ml, een Banana Truly Nourishing Shampoo 60 ml en een Almond Milk & Honey Calming & Protecting Hand Cream 30 ml. De totale waarde is € 18,50. 
De producten die in de winkel zijn gemerkt een blauwe stip en SALE, tellen mee voor het minimale bestedingsbedrag van € 40.
Zolang de voorraad strekt. Geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 1 toilettasje per persoon. Niet geldig online. Niet geldig in de outlets en de Hudson’s Bay Corners. De inhoud van het toilettasje kan variëren op basis van beschikbare voorraad.

Wil je je gegevens wijzigen, klik dan hier. Wil je geen e-mails meer ontvangen, klik dan hier of neem contact op met onze klantenservice op nummer 010-714 54 80 of stuur een email naar klantenservice.nl@thebodyshop.com.
The Body Shop behoudt zich het recht voor om tijdens de actieperiode aanbiedingen of de looptijd van aanbiedingen te wijzigen. Duidelijke vergissingen of fouten in deze nieuwsbrief binden The Body Shop Benelux B.V. niet.
Uitschrijven