Ontdek deze exclusieve samenwerking
Rivièra Maison logo

Oktober staat in het teken van interieur

De hele maand oktober is het Interior Month bij Rivièra Maison. Bij elke besteding van € 500,- aan meubels krijg je nu € 50,- korting, of ontvang in onze winkels een accessoire voucher van € 100,-.


Dit is hét moment om je eetkamer een nieuwe uitstraling te geven voor het najaar. We hebben alvast wat mooie items voor je geselecteerd.


SHOP MEUBELS

Er is meer!

Deze korting stapelt namelijk op. Niet alleen krijg je bij een besteding van € 500,- aan meubelen € 50,- korting, maar bij een besteding van € 1000,- ontvang je wel € 100,- korting! Of kies voor een accessoire voucher ter waarde van € 200,- in onze winkels.

Wanneer je voor een voucher kiest tijdens de Interior Month, krijg je de kans om uit talloze accessoires te kiezen! Neem gerust alvast een kijkje in ons online assortiment en maak je keuze.

SHOP ALLE ACCESSOIRES

Rivièra Maison x Eijerkamp


Heb jij onze samenwerking met Eijerkamp al bewonderd?

Ontdek onze exclusieve meubel collectie die de landelijke charme van Rivièra Maison combineert met de eigentijdse elegantie van Eijerkamp. Bekijk de hele collectie laat je inspireren door deze nieuwe lijn voor een frisse touch in jouw interieur!


SHOP EIJERKAMP X RIVIÈRA