Zo weet Max dat het etenstijd is
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Zijn optimisten gelukkiger dan pessimisten?

Ben jij een optimist? Dan denk je vast dat het allemaal wel goed zal komen in het leven, en dat jou mooie dingen gaan overkomen. Een pessimist verwacht het tegendeel. Maar dat heeft misschien ook weer zijn voordelen: dan kan het ook nooit echt tegenvallen.

Beter halfvol of halfleeg?
 
 
Afbeelding
 

Wat weet jij van wetenschap? Test je kennis

Ben jij toe aan een pittige kennisquiz? Met deze vragen ontdek je hoeveel je wel en niet weet over de wetenschap. Daag jezelf uit. Scoor jij hoger dan het gemiddelde (5 van de 10 goed)?

Onderzoek je eigen kennis
 
 
Afbeelding
 

Gesponsord bericht

De leukste herfstvakantie-uitjes

Op Kidsproof.nl vind je leuke uitjes bij jou in de buurt. Gave onderzoekstations, musea waar je niet stil hoeft te zitten, labs waar je zelf experimenten mag doen, spannende voorstellingen en nog veel meer! Nu alleen nog even kiezen...

Welke uitjes zijn er bij jou in de buurt?
 
 
Afbeelding
 

Geen kater en andere mythes over natuurwijn

Rondom natuurwijn bestaan veel verhalen. Rare smaakjes, niet lang houdbaar en mogelijk katerloos? Wat is natuurwijn en wat klopt er van deze beweringen?

Oh, dus niet alle wijn is natuurwijn?
 
 
Afbeelding
 

Hebben huisdieren een besef van tijd?

Na een lange werkdag staat Fikkie al op je te wachten voor het raam. Hoe weet ze dat je bijna thuis bent? Ook op andere momenten lijken dieren meesters in klokkijken.

Is het al etenstijd?
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Hoe vaak moet je je bed verschonen?

Een op de tien Nederlanders wast zijn of haar beddengoed maar één keer in de maand. Hoe vies is dat?

Een fris antwoord