Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
30 april 2018
Opinie | Hoe word én blijf je wethouder?
 

In de twee voorgaande bestuursperiodes van 2010-2018 is steeds ongeveer 20 procent van de wethouders voortijdig vertrokken. Zou een politieke 'nanny' op het stadhuis soelaas kunnen bieden?

 
Lees meer
 
Brood als basis voor biogas in Rotterdam
 

Rotterdam startte vorige week een campagne voor het hergebruiken en verminderen van afval. Zo maakt de stad biogas van oud brood en fietspaden van 100 procent gerecycled asfalt.

 
Lees meer
 
Advertorial
VIND Video: interactieve video’s op uw eigen website
 

Wilt u dat de inwoners van uw gemeente nóg sneller een antwoord krijgen op hun vragen? Zonder uw KCC meer te belasten? De oplossing is VIND Video. Uw producten voor burgerzaken en het sociaal domein in videovorm op uw eigen website. De video’s zijn interactief en in begrijpelijke taal. Bovendien voldoen ze aan alle drempelvrije eisen.

 
Meer weten?
Meer jongeren krijgen jeugdzorg
 

Het aantal jongeren dat jeugdzorg krijgt, is drie jaar na de invoering van de Jeugdwet toegenomen: van bijna 366.000 in 2015 naar ruim 405.000 in 2017. De groei zit vooral bij de hulp door wijk- of buurtteams van de gemeente.

 
Lees meer
 
‘Lot van kinderen in opvangsituatie beter regelen’
 

Wat verwachten gemeenten ten aanzien van kinderen in de vrouwenopvang en de maatschappelijke opvang voor daklozen? Dat moet in het lokale en regionale beleid worden vastgelegd, zo luidt een recent advies.

 
Lees meer
 
Meer
 
Van Ark op zoek naar draagvlak voor banenplan
'Uitbreiding standplaatsen een probleem’
Facebook Twitter LinkedIn
 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com