Maak de serie compleet!
knm logo
Jaarsets 2024
Bekijk en bestel

Geachte heer/mevrouw n Do,

De laatste tijd ziet u waarschijnlijk steeds meer luchtballonnen door de lucht zweven: vanaf april tot oktober is hét moment voor deze bijzondere ervaring. Stapt u liever niet in een luchtballon, dan kunt u er ook nog altijd voor kiezen om dit op bijzonder veilige wijze dichtbij te laten komen. Onze Jaarset Nederland 2024 Proof-kwaliteit heeft namelijk een unieke, nieuwe penning met op de keerzijde een prachtige luchtballon, helemaal passend bij het thema ‘Lucht’.


De Jaarset Nederland komt jaarlijks uit in drie varianten. De uitgiften in BU-kwaliteit  en Proof-kwaliteit zijn reeds gelanceerd. Verderop in het jaar komt de derde variant uit: de Jaarset in UNC-kwaliteit. Voor nu kunt u echter alvast profiteren van een unieke muntset met alle Nederlandse euromunten van 2024 bij elkaar in zowel BU als in Proof-kwaliteit. De Jaarset is een bijzonder product, want er zijn geen andere muntsets met alle Nederlandse munten die in drie verschillende kwaliteiten verschijnt. Zo is er voor ieder wat wils.


De Jaarset in het thema ‘Lucht’ is alweer de derde uitgifte in de serie ‘Elementen’. In 2025 volgt het element ‘Vuur’ en om ervoor te zorgen dat u alle vier de uitgiften compleet hebt, helpen wij er u graag nog even aan herinneren om de Jaarset in BU of Proof-kwaliteit te bestellen!

Jaarset Nederland 2024 Proof-kwaliteit
Bekijk en bestel
Jaarset Nederland 2024 BU-kwaliteit
Bekijk en bestel

Volg ons

Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy Statement 

Trustpilot reviews