Beste meneer / mevrouw Do
Voor zover bekend is er in Nederland altijd al een strijd geweest tegen het water. Door uitdagingen zijn we wijzer geworden, maar ook door innovatieve systemen zoals de Deltawerken kennen we vandaag de dag een betere bescherming tegen hoogwater. De Jaarset Nederland 2023 BU staat volledig in het teken van het element ‘Water’. Velen gingen u voor in het aanschaffen van de allereerste Jaarset Nederland 2023 in BU-kwaliteit. Heeft u hem al besteld? Dit kan nog steeds: regel dit eenvoudig en snel via onze website!
 
Dukaton 2023
Ook de Dukaton in munthouder van Royal Delft kon op veel enthousiasme rekenen. Er zijn nog enkele uitgiften verkrijgbaar: mis uw kans op deze unieke munt niet! De gouden uitgiften zijn zelfs voorzien van een handbeschilderde munthouder met de afbeelding van het Meisje met de Parel, naar het beroemde schilderij van Johannes Vermeer.

Holland Coin Fair munthouder
Afgelopen weekend vond de Holland Coin Fair plaats, waar we veel van jullie mochten ontmoeten. Op de beurs was een speciale penning in munthouder verkrijgbaar. Benieuwd? Enkele hiervan zijn nog beschikbaar en via de website verkrijgbaar: bekijk snel op de website!
Bekijk en bestel
Bekij en bestel: Dukaton Zilver 1 ounce
Bekijk en Bestel: Dukaton Goud 1 ounce
Bekijk en bestel : BU jaarset 2023
Privacy  •  Voorwaarden