Beste meneer / mevrouw Do
Kijkt u ook al uit naar volgende week? Dan wordt namelijk het jaarprogramma 2022 van de Koninklijke Nederlandse Munt bekend gemaakt! Natuurlijk zijn we ook erg trots op de bijzondere coincards, penningen en munten die we in 2021 hebben gelanceerd.

Bijzondere coincards
Gedenk bijvoorbeeld chansonnière Liesbeth List met een speciale uitgifte! De zilveren editie is reeds uitverkocht, maar de coincard wacht nog op een plekje in uw verzameling.

Bovendien is er in samenwerking met Warner Bros ter ere van 50 jaar Willy Wonka & the Chocolate Factory een coincard ontworpen. Geïnspireerd door Willy Wonka heeft de Munt vijf vergulde penningen in de oplage gestopt. Vind een van de penningen en win een rondleiding door onze geldfabriek!

Neem gerust een kijkje tussen de coincards op onze website, er is voor ieder wat wils.

Vaar mee met de Scheepjesschelling
Na het succes van de vorige herslag van de Scheepjesschelling, slaat de Koninklijke Nederlandse Munt deze populaire handelsmunt nu opnieuw. Dit keer wordt de Scheepjesschelling uit Zeeland herslagen, welke dateert uit het jaar 1761. De verkoop gaat hard, Goud is al uitverkocht! Kijk snel op onze website voor de nog beschikbare uitgiften!
Bekijk en bestel
Bekij en bestel: Scheepjesschelling 2022 Zilver 1 ounce
Bekij en bestel: Scheepjesschelling 2022 Zilver 2 ounce
Bekijk en bestel: Liesbeth List coincard
Bekijk en bestel: Willy Wonka
Privacy  •  Voorwaarden