Bezoek de Holland Coin Fair
Beste meneer / mevrouw Do
Heeft u het Piet Mondriaan Vijfje al besteld? Het is alweer twee weken geleden dat staatssecretaris Gunay Uslu het eerste Piet Mondriaan Vijfje sloeg in het Mondriaanhuis te Amersfoort. Een mooi evenement dat op veel enthousiasme kon rekenen.

In 2022 is het 150 jaar geleden dat Piet Mondriaan werd geboren. Hij groeide uit tot een ware pionier van de abstracte kunst. Ter ere van een bijzonder kunstenaar heeft de Koninklijke Nederlandse Munt, in opdracht van het ministerie van Financiën, een Piet Mondriaan herdenkingsmunt gelanceerd. Er zijn nog enkele Piet Mondriaan uitgiften verkrijgbaar op onze website: u kunt ze nog steeds bestellen. Zo heeft u een gewilde munt in uw bezit. Bekijk de Zilveren uitgifte, ontdek de beschikbare Gouden munt of bestel de coincard in BU-kwaliteit nu het nog kan! Heeft u het Piet Mondriaan Vijfje al besteld? Goed nieuws: deze worden zeer binnenkort uitgeleverd!

P.S. Dit weekend is de Holland Coin Fair, waar u ons ook tegenkomt. We brengen onder andere een speciale beursuitgifte uit voor slechts €10,-. Mis hem niet!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Piet Mondriaan Goud Proof
Bekijk en bestel: Piet Mondriaan Zilver Proof
Bekijk en bestel: Piet Mondriaan BU coincard
Bekijk en bestel: Piet Mondriaan UNC coincard
Privacy  •  Voorwaarden