Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 01 februari 2017

Heeft u ideeën om Aalsmeer leefbaarder te maken?

Heeft u ideeën om Aalsmeer leefbaarder te maken?
25-januari-2017 | Veel Aalsmeerders vinden Aalsmeer een fijne gemeente om te wonen, te werken en te leven. Dat betekent niet dat wij als direct aangrenzende gemeente van Schiphol geen last van de luchthaven hebben.
Lees verder >

Zaterdag 4 februari 2017: open huis nieuwe raadzaal

26-januari-2017 | De raadzaal van het gemeentehuis van Aalsmeer is vernieuwd. Wij zijn heel trots op het resultaat en nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen. Op zaterdag 4 februari tussen 10.00 - 12.00 uur houden wij open huis en staat de koffie voor u klaar
Lees verder >

Annigje Leighton-van Leeuwen onderscheiden met Rozenpenning

31-januari-2017 | Op maandag 30 januari heeft burgemeester Nobel een Rozenpenning uitgereikt aan Annigje Leighton-van Leeuwen als blijk van waardering voor haar jarenlange inzet voor de Aalsmeerse samenleving. Mevrouw Leighton werd verrast met deze gemeentelijke onderscheiding tijdens de begunstigersvergadering van stichting Oud Aalsmeer in de Oude Veiling waar zij na 46 jaar afscheid nam als bestuurslid.
Lees verder >

Commissiebericht Commissie Ruimte & Economie 24 januari 2017

30-januari-2017 | Op dinsdag 24 januari had de commissie 6 punten op de agenda staan. De meeste belangstelling ging uit naar de ontwikkelingen met betrekking tot het voormalige postkantoor. Na vragen aan de wethouder en uitwisseling van standpunten bepaalde de meerderheid van de aanwezige fracties dat het voorstel niet door kan naar de raad van 9 februari aanstaande. Eerst moet er duidelijkheid zijn over welke aspecten het college moet meenemen in een nieuw voorstel. De fracties zullen hiervoor input leveren.
Lees verder >

Melding maken via de formulieren op de website tijdelijk niet mogelijk

30-januari-2017 | Een melding doen via een formulier op onze website werkt momenteel niet. De locaties worden niet gevonden, misschien heeft u dit zojuist ervaren. Onze leveranciers werken met man en macht aan een oplossing. In de tussentijd is het mogelijk om uw meldingen telefonisch of via de mail aan ons door te geven.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer