Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

Heeft u uw vakantie al geboekt?

Geachte dames en heren,

Inmiddels is het al weer eind mei en de zomer nadert met rasse schreden. Heeft u nog geen vakantie geboekt maar wel plannen, dan is het nu de tijd om uw vakantie te reserveren. Veel cruise rederijen hebben inmiddels ook voor het hoogseizoen mooie aanbiedingen. Wij geven u een aantal voorbeelden van deze aanbiedingen.  Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen op onze website voor alle overige cruises: Klik hier voor een actueel overzicht van deze aanbiedingen.

De speciale aanbieding voor de Herfstvakantie is nog zeer beperkt beschikbaar en geldig tot en met 27 mei as. Wees er dus snel bij als u ook op basis van all inclusive mee wilt cruisen met de MSC Preziosa van 18 tot en met 22 oktober van Genua naar Marseille.

Heeft u altijd al eens een cruise willen maken maar weet u eigenlijk niet wat u te wachten staat? Kom dan naar onze cruise informatie avond op dinsdag 13 of 27 juni as. in Rotterdam. Er wordt een heerlijk Italiaans menu geserveerd en vervolgens krijgt u de presentatie over het fenomeen cruisen. Komt u ook? Reserveren voor 1 van deze avonden kunt u hier

U kunt deze en alle andere cruises reserveren op onze website: www.hcc-cruises.nl
Heeft u nog vragen of wilt u liever telefonisch reserveren, bel dan met 085 - 0479888

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


All Inclusive Herfstvakantie

Herfstvakantie cruise met MSC Cruises

18-10-2017 - MSC Preziosa - All inclusive - vanaf € 699,00 per persoon
(incl. vlucht, transfers, hut, volpension & drankenpakket)

Kom aan boord van de MSC Preziosa en ontdek hoe mooi cruisen is. Tijdens deze 5 daagse cruise vaart u vanaf Genua naar Barcelona waar u heerlijk kunt genieten van al het moois wat deze stad heeft te bieden. Vervolgens vaart u naar Mallorca. Hier kunt u dit schitterende eiland op uw gemak ontdekken. Op dag 5 ontscheept u in Marseille waar u aansluitend zal terugvliegen naar Nederland. Een fantastische ervaring rijker die zeker naar meer zal smaken.

Lees verder

Noorse Fjorden

02-07-2017 - Costa Magica - van/naar Amsterdam - al vanaf € 749,00 per persoon

Vaar op 2 juli 2017 mee met de Costa Magica vanuit Amsterdam naar de Noorse Fjorden. Ontdek de mooie kust van Noorwegen en geniet van de prachtige natuur. Boek voor uw gemak een all inclusive drankenpakket bij en ga heerlijk zonder zorgen op cruise vakantie.

Lees verder

Westelijke Middellandse Zee

22-07-2017 - MS Westerdam - vanaf Civitavecchia - vanaf € 1699,00 per persoon

Stap aan boord van het MS Westerdam van Holland America Line en geniet uw zomervakantie op de mooiste plaatsen aan de Middellandse Zee. Corsica, Livorno en Monaco zijn onder andere de plaatsen waar u van boord kunt gaan om te ontdekken. Uw cruise eindigt in Barcelona.

Lees verder

Scandinavie en Rusland

23-07-2017 - Celebrity Silhouette - van/naar Amsterdam - vanaf € 1699,00 per persoon

Vertrek vanaf Amsterdam naar de mooiste hoofdsteden van Noord Europa en geniet 2 volle dagen van alle pracht en praal in het mooie St. Petersburg. Dit fantastische schip brengt u onder andere naar steden als Stockholm, Helsinki en Kopenhagen. Aan boord van de Celebrity Silhouette zal het u aan niets ontbreken.

Lees verder

Italie, Kroatie en Griekenland

MSC cruises Kroatië

MSC Sinfonia; 10 juni 2017 al vanaf 709 euro per persoon

Met de MSC Sinfonia vanuit Venetie naar Santorini en Mykonos en ook nog naar Split en Dubrovnik. Met deze 8 daagse cruise is het allemaal mogelijk. Aan boord geniet u van alle faciliteiten, het heerlijke eten en tegen een zeer aantrekkelijk tarief boekt u ook nog eens vooraf alle drankjes bij uw reis.

Lees verder

Canarische Eilanden & Madeira met AIDA Sol

Canarische Cruise met Aida Cruises

september - maart - Aida Sol - van/naar Gran Canaria - vanaf € 649,00 per persoon

Niet te ver weg en toch heerlijke temperaturen, tijdens deze cruise met de AIDA Sol. Naast Lanzarote, La Palma en Tenerife is het op Madeira ook genieten. Wilt u deze cruise combineren met een verblijf in 1 van de gezellige badplaatsen op Gran Canaria dan is dat ook mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Lees verder

cruisenieuws en aanbiedingen op facebook cruisevideos en films op youtube cruisenieuws en aanbiedingen op twitter

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.