"Heel Nijmegen staat voor N.E.C."

7 years ago


Text only:

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Beste NLC  Do,
Hierbij ontvang je de nieuwste versie van GoffertGeluiden. In deze nieuwsbrief lees je o.a. de voorbeschouwing op N.E.C. - Roda JC én lees je over "de streekderby van 2011", N.E.C. -Achilles'29. Veel leesplezier & graag tot aanstaande zaterdagavond in het Goffertstadion!
N.E.C. trekt weer ten strijde!
Zaterdag staat in het Goffertstadion wederom een spannende wedstrijd op het affiche. Om 19.45 uur staat N.E.C. tegenover Roda JC. Beide ploegen hebben de drie punten hard nodig en zullen dan ook alles geven om een overwinning binnen te slepen. De laatste wedstrijd die N.E.C. tegen Roda JC speelde zorgde voor een spektakel in het Goffertstadion.De laatste thuiswedstrijd onder Wiljam Vloet werd met 5-0 gewonnen..Lees verder...
Heel Nijmegen staat voor N.E.C in de KNVB beker!
Ben je in bezit van een seizoenkaart. Koop nu je vaste plaats terug tot donderdag 24 november en loods N.E.C. naar de kwartfinale!
Op woensdag 21 december wordt "de streekderby van 2011" gespeeld in de 1/8 finales van de KNVB beker; N.E.C. - Achilles'29. In deze laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2011 is de steun van onze 12e man belangrijker dan ooit. Ben je in bezit van een seizoenkaart? Koop dan nu je eigen stoel terug en zorg voor een groot "Nijmeegs feestje"... Lees verder...
Heb je opmerkingen, suggesties of andere zaken die je graag aan ons kwijt wilt over de digitale nieuwsbrief, mail ons dan via info@nec-nijmegen.nl.
 

Nec-nijmegen.nl

Categories: Sport Sportclub Football
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019