Halfords heeft heel veel kinderfietsen!!

halfords logo
Kinderfiets actie
Beste ,

Halfords is de specailist op het gebied van kinderfietsen. Zo verkopen wij meer dan 130 verschillende modellen kinderfietsen voor jongens en meisjes. Van schattige prinsessenfietsjes tot stoere crossfietsen, Halfords heeft het allemaal in huis.

Je krijgt nu zelfs 50% korting op een kinderhelm bij aanschaf van een kinderfiets. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een fietshelm naar keuze toe te voegen in je winkelmand en de korting wordt automatisch verrekent.

Opties
Ben je op zoek naar een goedkope kinderfiets? Kies dan voor de optie 75% afgemonteerd en zet de laatste onderdelen zelf in elkaar!

Toch liever de garantie dat alles vakkundig wordt afgemonteerd? Kies dan voor de optie 100% afmontage. Het gespecialiseerde personeel van Halfords monteert de fiets af en controleert of alle onderdelen goed vastzitten. Hiervoor betaal je €20,- extra en ontvang je ook nog een gratis eerste onderhoudsbeurt t.w.v. €34,95. Hierdoor kan je kind meteen wegfietsen en genieten van het mooie weer!

Maat
We snappen dat het zoeken naar de juiste kinderfiets voor je kind heel lastig kan zijn. Hiervoor hebben wij een handige maattabel. Deze maattabel laat precies zien welke maat fiets past de lengte van jouw kind. Hierdoor voorkom je teleurstellingen.

 
Disney Kinderfiets Cars 12" Rood
Yipeeh Kinderfiets Liberty Urban 12" wit
Popal Kinderfiets Cooper Rood 20"
Popal Kinderfiets Little Miss 12" Turquoise
Volare Kinderfiets Thombike City 20" Neon Oranje
Volare Kinderfiets Thombike City 20" Neon Geel
Volare Black Cruiser kinderfiets 20" matzwart
Volare Kinderfiets Excellent 20" Old pink
Volare Kinderfiets Excellent 20" Parelmoer
Volare Kinderfiets Dolce 24" Zwart Roze
Bekijk hier alle kinderfietsen van Halfords
Halfords B.V. © 2020 - Palladiostraat 37 3066 AH Rotterdam