‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

DJ Special

Hi John,

We hebben weer heel wat toffe aanbiedingen en acties voor je geregeld tijdens de DJ Special. Maak kans op een set KRK studiomonitoren, win een exclusieve masterclass met Ummet Ozcan en ontvang 10% korting op Devine & Innox. Benieuwd naar alle acties? Ga dan snel naar de actiepagina.

button Alle acties

Belangrijke informatie voor Bax Music klanten

Als Bax Music zetten we de gezondheid van onze werknemers en klanten altijd voorop. En al net zo belangrijk is de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we hebben als bedrijf. Het ligt dus voor de hand dat we enkele belangrijke veranderingen hebben doorgevoerd in verband met het coronavirus. En net zoals bij muziek maken, is samenwerking onmisbaar!

Bezorging van je bestelling via DHL

Het bezorgen van Bax Music-bestellingen door onze vervoerder DHL verloopt anders dan je misschien gewend bent. Houd er ten eerste rekening mee dat rembours-zendingen voorlopig niet mogelijk zijn. Normale thuisbezorging blijft wel gewoon mogelijk, net als bezorging bij een DHL ServicePoint. Andere vestigingen van DHL zijn echter gesloten. Als er getekend moet worden voor ontvangst, doet de bezorger dit de komende tijd zélf, in het bijzijn van de ontvanger. Ook zal er gepaste afstand worden gehouden en wordt fysiek contact vermeden.

Bax Music bezoeken

Je kunt op onze website nog altijd kiezen voor het ophalen van je bestelling in een Bax Music-winkel. Ook het bezoeken van de winkels is mogelijk. Maar houd je wel aan de richtlijnen! Onze werknemers houden gepaste afstand tot elkaar en de klanten. Daarnaast willen we je vragen om steeds gebruik te maken van de alcohol-dispensers in de winkel voordat je een muziekinstrument of apparaat uitprobeert. In ons centrale magazijn naast Bax Music Goes zijn we al net zo zorgvuldig: alles staat daar in het teken van hygiëne en veiligheid.

We hopen dat iedereen gezond blijft en, in deze moeilijke periode, regelmatig ontspanning mag vinden in muziek!

Hartelijke groet van het Bax Music team

B-stock

Nieuws & Events

Gratis Presonus Earmix 16M bij aanschaf van een StudioLive S mixer!
 

Nieuws

Gratis Presonus Earmix 16M bij aanschaf van een StudioLive S mixer!

Persoonlijke monitoringsystemen zijn erg gewild, vooral in combinatie met een goede mixer! Echter, vaak zijn ze nogal prijzig. Daar hebben ze bij Presonus iets op gevonden, lees snel verder als je meer wilt weten!

 Lees verder
Braziliaanse Percussie door Eddie Conard
 

Workshop

Braziliaanse Percussie door Eddie Conard

Binnenkort gaat niemand minder dan top-percussionist Eddie Conard bij Bax Music een superleerzame Workshop Braziliaanse Percussie verzorgen. Hij zal je alles vertellen en laten horen over het gebruik van Braziliaanse percussie in groepsverband, bijvoorbeeld een orkest.

 Schrijf je nu in
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
7 dagen per week geopend

 plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS
Bax Music

Veilig en gemakkelijk betalen

iDeal Mastercard Maestro Visa PayPal AfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl