Overige aanbiedingen: Kunst // Luchtbevochtiger // Sangean Radio // LP's

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Maak de eindejaarsfeesten extra feestelijk met drie heerlijke schuimwijnen. Geniet van een verleidelijke fruitrijke Prosecco met zachte mousse. Een schitterende Champagne Brut van een beroemd huis. En een buitengewoon smaakvolle Cava met een prachtige mineraliteit.
Nu bestellen
Maak uw diner compleet met deze culinaire wijnen. Schenk de klassieke Loire Sauvignon Blanc als aperitief. De elegante Chablis met kenmerkende minerale toets is heerlijk bij oesters, kreeft of zalm. De met goud bekroonde Cuvée Prestige Bordeaux is zeer aangenaam bij kalfsvlees of entrecote. Schenk de fluweelzachte Lalande de Pomerol bij lamshaas of wild zwijn. En sluit de avond af met de prachtig ontwikkelde Nebbiolo die niet onderdoet voor een Barolo. Uitstekend voor bij gerechten met paddenstoelen of wildgebraad.
Nu bestellen
Een pakket met drie favoriete rode feestwijnen. Twee flessen met goudbekroonde Côtes du Rhône ‘Plan de Dieu’, twee flessen 4 jaar oude Rioja Reserva van meervoudig bekroonde Bodegas Olarra en twee flessen unieke Italiaanse ‘8 Gioie’, gemaakt van maar liefst 8 druivenrassen die ook wel bekend staat als de ‘Châteauneuf’ van Italië.
Nu bestellen
Deze replica’s van straffe topstukken uit de kunstgeschiedenis worden in Duitsland voor u gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor een scherpe prijs kiest u uw favoriete kunstwerk, geleverd met bijpassende lijst. De schilderijen zijn in beperkte oplage beschikbaar.
Bekijk het aanbod
De AH 675 is de nieuwste luchtbevochtiger van Medisana die automatisch de relatieve luchtvochtigheid in uw woonkamer op het juiste peil houdt. Stel eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid in en de AH 675 doet de rest! Zo bent u altijd verzekerd van een goede luchtkwaliteit in uw woning.
Bekijk details

De SANGEAN Genuine Mini DAB is de meest charmante radio die u ooit heeft gezien. Deze DAB+ / FM-ontvanger met een klassieke uitstraling heeft een akoestisch afgestelde houten kast en een luidspreker die u zal verrassen. Luister naar uw favoriete radiostations in hoge digitale kwaliteit met DAB+ via de ether. DAB+ zorgt voor optimaal luistergemak, zonder ruis! 

Beschikbaar in: 

  • Beige
  • Bruin
  • Blauw 
  • Grijs
Bekijk details
Er is niks beters dan opnieuw genieten van de beste muzikale meesterwerken. Bent u helemaal gek van Pop of bent u eerder een Rock-liefhebber? Of zijn de Cult Heroes eerder uw ding? Wij hebben al het werk voor u gedaan. Kies uw favoriete pakket(ten) en geniet van de beste muziek van "The Good Old Days"!
Bekijk pakketten
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Uitschrijven

DPG Media nv - Privacybeleid