Nieuwsbrief van Tuesday 31 July 2018
Online bekijken

Voorkom dat kunststof gevelbekleding een heet hangijzer wordt

Monteren bij warmte

Bij warmte zet kunststof uit; bij koude gebeurt het tegenovergestelde, want dan krimpt het. Hiermee moet te allen tijde rekening worden gehouden om toekomstige gebreken te voorkomen. Bij extreme werkingen door temperatuurwisselingen kunnen er tal van gebreken ontstaan. En niemand wil dat zijn kunststof gevelbekleding gaat tikken, vervormen, verkleuren of – in het ergste geval – scheuren, of dat er blaasjes ontstaan in de toplaag.

norament 926 arago rubber vloerbedekking

Van het geografische reliëf van bergtoppen tot de blootgelegde stenen muren van hedendaagse moderne ruimtes, een natuurlijke textuur schept rust in elke omgeving. Benut deze elementaire aantrekkelijkheid in gebieden die het meest bezocht worden. Creëer tijdloze harmonie met norament® 926 arago rubber vloeren. Ideaal voor drukke openbare ruimtes, zoals gangen en entreegebieden, en combineert duurzame materialen met tijdloze schoonheid.

Kerrafront Modernwood kunststof gevelbekleding

Met Modernwood heb je een alternatief voor tijdrovende traditionele afwerkingsmaterialen. Door Modernwood kan je een snelle en effectieve metamorfose of afwerking van een gebouw realiseren, dit komt door de gemakkelijke installatie van Modernwood. Naast de gemakkelijke bevestiging zorgt dit product tevens voor perfect gereproduceerd natuurlijk hout, dit zorgt voor een uitzonderlijke visuele aantrekkelijkheid.

Tips voor stucen tijdens zomerse temperaturen

De temperaturen stijgen! Het is zomer! In dit artikel vindt u onze tips voor het stucen tijdens zomerse temperaturen.

Warm weer is erg aangenaam, maar hoge temperaturen kunnen van invloed zijn tijdens het uithardingsproces van de materialen. Tijdens de verwerking én het drogingsproces dienen de producten altijd beschermd te worden tegen direct zonlicht en dient de werkplek zo koel mogelijk gemaakt te worden.

Gratis white paper Hekwerken en hekken

Onder hekken wordt verstaan: terreinafscheidingen met een open structuur, opgebouwd uit een steunconstructie met bijbehorend afscheidingsmateriaal. Hekken worden toegepast waar dat wenselijk is, voornamelijk voor de bescherming van eigendommen en het voorkomen dat onbevoegden vrij een terrein kunnen betreden. Maar ook rondom sportvelden worden hekken toegepast. In het gratis whitepaper over hekwerken komen onder meer gaashekken, staalmathekken, spijlenhekken en panelenhekken aan bod.

4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.