MOTO73-nieuwsbrief - editie 12 - 2018
moto73 Border
MOTO73

Mogelijk slecht nieuws...

HARLEY OVER HEFFINGEN EU

President Trump komt met heffingen voor onder meer Europa, maar dat laat de EU niet over haar kant gaan. Er wordt oorlogstaal gesproken en met strafmaatregelen gedreigd, en Harley-Davidson kan daar wel eens de dupe van worden. We vroegen HD om reactie.

MOTO73

F850GS en S1000XR-kruisbestuiving

BMW TOONT LEF MET CONCEPT 9CENTO

De Concept 9cento (uit te spreken als ‘nove cento’) is volgens BMW een ideale sporttoer motorfiets. Een allrounder die zich evengoed thuisvoelt op de snelweg als op Alpenpassen en in smalle straatjes in afgelegen dorpen.

MOTO73

Oude bekende in nieuw jasje

WOEST CONCEPT MET AHA-ERLEBNIS

Zelfs extreem goed ingevoerde motorfans duizelt het bij het merk Curtiss Motorcycles. Toch heeft deze elektrische motorfiets iets heel herkenbaars. Zegt de naam Confederate Motors je nog iets? Curtiss is de opvolger van dat merk en dat is te zien ook aan dit conceptmodel.

MOTO73

Vader Henk over Michael van der Mark

'WAT REED IE IJZERSTERK, ZEG!'

Het blijven geschiedenisschrijvers, daar bij de familie Van der Mark. Pa Henk wist als eerste Nederlander de 24 uur van Le Mans te winnen, terwijl zoon Michael in 2014 de eerste wereldkampioen Supersport 600 van ons land werd. Nu is daar weer een mooi wapenfeit aan toegevoegd, met de eerste Nederlandse zege in het WK Superbike.

MOTO73 editie 11 - TT Special

DE NIEUWE MOTO73 IS UIT!

MET DAARIN:

  • TT-waardig: we testen de Ducati Panigale V4S, met zijn blok afgeleid van de Ducati MotoGP-machines
  • Grote favorieten: een terug- en vooruitblik van de grote namen in de koningsklasse
  • 'Het TT Circuit ontleed': we ontleden het Circuit van Drenthe, bocht voor bocht
  • 'Evolutie staat nooit stil': MotoGP-tech-guru Neil Spalding ging weer waar alleen hij gaan kan, en heeft alle tech-scoops uit de paddock
  • 'De zege die zijn leven bepaalde': Jan Thiel over de TT-overwinning van Paul Lodewijkx, dit jaar precies 50 jaar geleden
MOTO73
MOTO73

Advertorial

MOHO PRESENTEERT ZILLERTAL

Denk je bij Zillertal vooral aan apres-ski? Het is je vergeven, maar beloof ons wel dat je er ook eens op de motor heen gaat. Want de regio, die binnen Tirol valt, heeft de motorrijder net zoveel te bieden als de liefhebber van de lange latten.

moto73 Border
Volg MOTO73 ook op
MOTO73 - Instagram MOTO73 - Facebook MOTO73 - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer