50 miljoen voor emissieloze bouw
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Heijmans ligt op koers: CO2-neutraal werken in 2023
(advertorial)
alt
Direct minder uitstoot?
Maak werk van uw klimaatambities en kies voor Neste MY Renewable Diesel™ (HVO100). Een fossielvrije brandstof gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen. Levert tot wel 90% CO2e-reductie en beperkt ook lokale emissies in vergelijking met traditionele diesel. Hoe het werkt? We leggen het u graag uit.
50 miljoen voor emissieloze bouw
Het Rijk stelt 50 miljoen euro beschikbaar om de uitstoot van bouwactiviteiten te beperken. Het geld is bedoeld voor een kennis- en innovatieprogramma om schone en emissieloze bouwconcepten en bouwlogistiek te ontwikkelen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
GIANT G2200E: 5 JAAR GARANTIE
Profiteer nu van de tijdelijke jubileumactie op de 100% elektrische GIANT G2200E en G2200E X-TRA: 0% rente bij financiering, 5 jaar garantie en daarnaast fiscale voordelen vanwege subsidie. Elektrisch werken zonder uitstoot is voor iedereen bereikbaar!
SMT annuleert relatiedagen
De relatiedagen van SMT gaan deze week niet door. De Volvo- en Sennebogen-importeur heeft het evenement geannuleerd op grond van de aangescherpte Coronamaatregelen. Voor de relatiedagen van SMT meldden zich al zo’n 400 bezoekers aan. 
Lees verder >
Faymonville diepladers voor het zware werk
Als het gaat om diepladers voor het zware werk is Faymonville een belangrijke speler. Het gamma is zeer breed en vooral speciaal. Een overzicht.
Lees verder >
Eerste Scania 770S zwaar transporttrekker is voor De Romein Group
De Romein Group, specialist in civiele techniek voor onder andere leidingbouw en kabelwerken, nam onlangs de eerste Scania V8 770S in Nederland in gebruik die ingezet wordt als zwaar transporttrekker.
Lees verder >
New Horizon ontmantelt met Demarec
New Horizon Urban Mining BV heeft recent twee nieuwe Caterpillar machines aangeschaft. Bijbehorend investeerde New Horizon in een compleet pakket nieuwe Demarec tools.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright